Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 19/1

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Äntligen! Som Gert Fylking hade sagt.
3 Tiger Marke spårade hela vägen i första dd:n som jag hoppades på förhand. Drygt 8ggr som vinnare och det är så många gånger nu som jag sätter skrällen men åker på favoriten så trots att Kinky Boots vann relativt enkelt så satt jag som på nålar på upploppet.
Sköna 14,46 i odds är helt ok på bara två kombinationer.
Kvällens dubbel består av två favoriter som jag inte riktigt litar på. 11 Gaya De Pervenche kan mycket väl bara vara bäst i inledningen men med lite luft under vingarna så sågar jag båda favoriterna och går för lite odds.
Intressantast är nästan 8 Artemide Zack i inledningen trots spåret. Ser ut att bli riktigt bortglömd här.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
11 Gaya De Pervenche har varit en snackis ända sen hon efter ett övertygande kval på Wolvega krossade allt motstånd i tävlingsdebuten på 1.16.4 över 1900m.
Tjejen som har att brås på då pappa är självaste Bold Eagle varvar dock numer lysande insatser med rena rama usla prestationer så hon är ytterst svår att räkna på.
Hon kan vinna med halva upploppet men som storfavorit från bakspår över korta häcken tycker jag spelvärdet är riktigt lågt och avstår helt spel.
Motbuden :
4 La Paradeta är även hon lite ojämn men Kevin Oscarsson vann med henne näst senast när han fick chansen över aktuell distans dessutom så det tar jag som en plusfaktor. Senast fick hon ett opassande lopp på V75 då det blev ryckigt kört med ömsom rygg och ömsom dödens. Fullföljde i alla fall ok till sista pengen.
Här tror jag Kevin siktar på ledningen och hoppas han kan svara ut 6 Aronia från start.
Hästen att slå i så fall.
10 Au Revoire Font är betydligt jämnare i prestationerna än de tidigare och har visat att hon hela tiden går bra från kön med en bra långspurt. Har hon bara lite känning i sista sväng tror jag hon är riktigt långt framme ikväll.
6 Aronia har tänt till ordentligt på slutet efter att man ändrat lite i träningen. Två vinster och ett andrapris inger respekt men jag velar lite fram och tillbaka. På tränaren låter det som att man vill släppa spets och få en ryggresa medans hjärnan säger att Uhrberg sällan släpper över kort distans när ledningen var segerreceptet senast han körde. Full form och räknas på nytt men behöver nog rekordsänka för att räcka till seger.
Skrällen :
8 Artemide Zack har givetvis ett spår som är svårt att vinna med över korta häcken men har två riktigt bra insatser bakom sig på krävande underlag. Magnus Dahlén har alltid fina vältränade hästar till start och med bara lite klaff tror jag vi kommer återigen få se henne på målfotot.
Vår Vinnare :
4 La Paradeta

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Nero Maximus gjorde ett grymt lopp i sin minicomeback för tre starter sen då han inledde invändigt och kom ut efter ett varv för att ta dödens halvvarvet från mål när Flemmings Andre Ward totalstannade. Fick inte slag på Vikens High Yield vilket var förlåtet men insatsen var femstjärning.
Påpassad på V75 efter det men galopperade bort alla chanser direkt men upphämtningen var återigen strålande varpå jag trodde stenhårt på honom senast.
Visst, han var helt godkänd som fyra i ett lopp som Indra’s Secret vann men det var inte den där ”Tigern” som man sett starterna innan. Spår långt ut här med gör att jag streckar men garderar tidigt.
Motbuden :
4 Neelix lär som vanligt forceras mot ledningen där han har nio vinster på fjorton försök men det kan kosta denna gång då 6 Inertial är rätt så kvick ut. Näst senast möttes de två och Inertial svarade med lätthet ut Neelix men nu när spåren är ombytta tror jag man bara kör det som krävs för att återigen komma ner i rygg. Senast blev det sesam öppna dig för och Adrian fick köra vad som gick när alla hästar som liftat med på innerspår fick fritt fram i sista sväng.
Övermäktig uppgift att kunna svara allihop och stumnade förståeligt sista 50m.
Skulle Adrian lyckas med konststycket att packa ett fält i sista kurvan så kan det hålla hela vägen.
Hästen att slå.
6 Inertial som sagt vann från rygg ledaren senast dom möttes och ska absolut inte be om ursäkt för segern då det var mycket krafter kvar och segern blev överlägsen.
Siktar på repris denna gång och kan lyckas. Får garanterat bra lopp.
9 Infinitus fick lite för tufft lopp över dryg distans senast och med tanke på det höll han bra till pengar. Starten innan vann han i lite enklare gäng efter att tidigt tagit över ledningen.
Annat utgångsläge här och får lita på turen. Nja.. vid bred gardering.
Skrällen :
1 Adiago Trot är inte alls tokig och har ett perfekt utgångsläge här med innerspår bakom bilen. Rätt så kvick ut och kan kanske snuva Inertial på ledarryggen med maxklaff. Fart finns absolut men har inte vunnit på snart två år vilket gör att han rankas ner en aning till skrällbud.
Vår Vinnare :
4 Neelix

Spelförslag :
DD 1 : 4-8-10
DD 2 : 4-6

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.