Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 5/1

Ytterligare en spetsbana som håller i tävlingarna under tisdagskvällen men ändå väljer jag att spika från bakspår då jag tycker att Juuls häst har visat bäst form på slutet och från spår 9 bör han få en vettig position.
Lite av en chansspik men då favoriten felar oftare än inte så känner jag mig trygg ändå med valet.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Dali Pagadi var en besvikelse senast på V75 men fick ett riktigt tufft lopp och är ursäktad.
Kvick ut bakom bilen och gynnas av den korta distansen men har haft problem att hålla ordning på benen i starten. Räknas felfri men bör garderas.
Motbuden :
9 Falm gjorde en riktigt bra insats senast då han trots spår långt ut bakom bilen kördes resolut framåt och övertog efter ett halvvarv i tredjespår. Säkert undan efter det och såg riktigt vass ut.
Borde ha bra chans här trots bakspår och klar förstahäst trots skor.
5 Run Brodde Run tar inte en längd på Dali Padagi men eftersom galoppen ligger på lut hela tiden för favoriten så kan han hinna först fram om det strular i starten. Senast var han tvåa bakom Steen Juuls Explosive Peak men kunde inte utmana om segern trots rygg på densamme hela loppet.
Gick dock i mål på en bra tid och liknande insats här duger långt från ledningen.
4 B.B.S.Solarsystem är en annan tänkbar spetskandidat om favoriten felar men har gett upp lite för många gånger i spets för att man ska vara helt nöjd. Gynnas visserligen av kort distans men senast släppte man och det lutar år samma återigen.
Behöver mycket tur för att räcka hela vägen.
Skrällen :
2 Dandit vinner kanske inte så jätteofta men går bra mest hela tiden och senast på Jägersro avslutade han sylvasst från svårt läge och kommer han till det minsta här kan han bli vinstfarlig till bara 3%.
Vår Vinnare :
9 Falm

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Ka Ching Bros förstår jag att han blir så pass stor favorit här men det känns givet att gardera då det går på nålar mest hela tiden i loppen. Näst senast kördes han till ledningen men Marc Elias valde att inte svara hästen ute i banan utan tog över igen istället.
Går han felfritt och kommer till ledningen utan press på vägen så bör det kunna hålla hela vägen men det är lite för mycket om och men för min smak för att singla.
Motbuden :
3 Jatzie R.D tycker Svend går allra bäst i spets och han vill köra tills han når den. Om han laddar och får benen före favoriten in i första sväng så kan det bli problem för Ka Ching Bros att inte rulla över om han pressas.
Småintressant start här. Har raden 3-1-1 på sex försök från spets.
10 Spencer Bob är Lövgrens val i loppet av sina vilket är enkelt att förstå. Klarar av tuffa upplägg och har påvisad bra form. Räknas tidigt.
6 Gypsy Eyes är Lövgrens andra häst men från spår 8 och endast en seger tidigare i livet ser det punschigt ut att andra segern ska komma här.
Annars visat bra form och kan nog vara top 3. Platsspel?
Skrällen :
7 Emelie E. vann senast men har varit struken efter det så formen är en aning tveksam.
Har annars visat bra kapacitet för att duga i ett gäng som detta. Behöver dock lite tur från spåret för att komma till. Kan gå då det luktar en del galopper i starten.
Vår Vinnare :
3 Jatzie R.D

Spelförslag :
DD 1 : 9 Falm
DD 2 : 3-5-7-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se