Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 22/12

Sista dubbeltipset från min sida innan jag tar lite julledighet och lämnar över till Manfred så länge.
Tipsen igår var väl ok då jag hade 2 The Lucky One som vinnare till 5ggr men insatsen från Waikiki Silvio lämnade mycket övrigt att önska. Verkar ha svårt att hitta tillbaka och styrningen var märkligt passiv trots flertalet strukna hästar.
Nya ta och sista chansen för lite julklappspengar på Jägersro till kvällen.
Ett kort och ett långt lopp där jag går fullt ut på min spetsidé i inledningen. Alla vet att ledningen är extra gynnsamt på Jägersro och med tanke på att man byter till helstängt så känns det som spets och slut.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 General Lee var för mig en helt okänd häst som debuterar i Sverige här. Det lilla man kunde se i lopparkivet gjorde mig inte heller speciellt klokare men att han streckas upp som så här stor favorit på förhand får man väl ändå respektera.
Men innerspåret tror jag inte han kan svara från start och då är han utelämnad åt de andra så jag tycker att man bör gardera tidigt och jag står över spel personligen trots min okunskap.
Motbuden :
3 It´s Time är kanske lite upp o ner i prestationerna men hästen har drömförutsättningar här med perfekt startspår och bör kunna hålla ut övriga rätt så enkelt.
Har raden 8-3-1 på 13 försök ifrån ledningen och nu byter man från goggles till heltstängt vilket indikerar att man räknar med att köra hela vägen.
Hästen att slå från spets.
6 Mamba kan också öppna från start men tar ingen längd på invändiga. Bör dock hamna bra på det och Lövgrens valack avslutar alltid vasst i loppen. Kommer från övertygande seger så full form.
5 Romero har fått tre lopp nu innanför västen efter uppehållet och var riktigt fin vid segern näst senast men innan och efter det har han felat bort sig.
Bra när han travar men galopperar lite för ofta för att jag ska strecka över den korta häcken där det kommer gå undan hela vägen.
Skrällen :
9 Divane Godiva är Lövgrens andra häst i loppet och brukar köras på chans. Perfekt läge här med rygg på 3 It´s Time i starten så kan nog hitta vinnarhålet. Farlig med lucka.
Vår Vinnare :
3 It´s Time

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
3 Zoccoloduro O.P baissade jag lite för senast då han inte sett riktigt fräsch ut på sistone. Väldigt fin innan det och får ny kusk i vagnen till denna gång vilket jag tycker är ett stort plus. Inte för det är fel på varken Fredrik Claesson eller Stefan Persson men man vet aldrig vilken effekt det kan få.
På fyra fräscha ben ska vinstchansen vara bra och distanser är inte lika stressig.
Motbuden :
2 Express A.P är en dansk gäst som kommer med ganska gott rykte. Bröt nedåt i banan senast och tappade segern på det men har gått bra varje gång och har läge för spets här där han säljer sig dyrt.
7 M.T Oscar är inte alls så tokig häst och var bra i förösk och final i Danmark senast och visade att formen sitter där. Svårt spår men distansen är lång och tränaren optimistisk. Varför inte?
11 Ornello är en segerrik herre från stall Lugauer och han gillar verkligen distansen. Kommer från seger efter tidig ledning och kanske är bäst med tätkänning tidigt men går bakifrån också.
4 Arvid S.H har styrkan som vapen men senast blev det lite för tufft. Öppnar rätt så vettigt vissa gånger bakom bilen och kan kanske riva åt sig ledningen och släppa till dansken för att lifta med i rygg? Smålurig.
Skrällen :
10 Barbaresco V.W verkar bli lite bortglömd här men har fått ett lopp i kroppen nu efter vila och gick 14.8 på distansen i debuten som tvåa från liknande läge och bör vara ännu vassare nu.
Passas tidigt.
Vår Vinnare :
10 Barbaresco V.W

Spelförslag :
DD 1 : 3 It´s Time
DD 2 : 2-3-4-7-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se