Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund torsdag 17/12

Hua, dagens dubbel från Östersund är torsdagens utbud och det är ingen vidare klass på loppen.
4 segrar på 108 starter tillsammans inleder men vi ska försöka bena ut vilka som är spelbara och inte men håll i plånboken för spelvärdet är löjligt lågt ikväll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Foppa har gjort tre lopp efter en liten paus och verkar bli bättre för varje start. Kan ta ledningen här i avsaknad av startraketer och då är nog mycket vunnet.
Svårt att säga att en favorit i ett sånt här lopp är vettig men under pistolhot så skulle jag väl spika Foppa om jag bara fick ta en.
Motbuden :
6 Off Road Honey tycker jag är superintressant till endast 2%. Felade i debuten men efter det har det varit idel offensiva styrningar och optimistiska lopp. Tagit pengar varje gång och alltid fullföljt loppen på ett bra sätt. Rätt kvick ut i volt och debuterar bakom bilen här så kolla provstarterna innan.
Orutinerad kusk men absolut intressantaste hästen sett till procenten.
7 Vance Avenue Alma har bara tre starter innanför västen men 1-3-3 inger respekt i ett sånt här fält. Rickard N Skoglund kör är ju plus med. Visst. Tidig, borde kanske varit favorit?
10 Cab Frontline tog första segern i fjärde starten från ledningen och avslutade helt ok från kön senast. Verkar ha förstått lite mer vad det går ut på och räknas tidigt i denna omgivning. En av 3-4 man bör strecka.
Skrällen :
11 Kalaxy Boko höll bra från ledningen som tvåa senast trots tuff press nästan hela vägen.
Annat läge nu men kan nog skrälla med lite klaff på loppet.
Vår Vinnare :
7 Vance Avenue Alma

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Whitsun Madonna tycker jag är en ytterst tveksam favorit här. Vann visserligen senast efter lucka men måste smygas in i det lägsta för att duga och känns väldigt sårbar.
Kan givetvis vinna men som favorit ganska ointressant.
Motbuden :
1 Huddlestone har perfekt läge för ledningen här där han förvisso bara har 1/4 men loppet är ihåligt och chansen är stor att han kommer få fuska bort ett varv. Tufft lopp senast, glöm.
Bra starterna innan och bör vara hästen att slå.
3 Happy Confess blir min idé i hela omgången. Perfekt inne på pengarna och har stor rutin. Till bara 3% känns hon löjligt spelbar och kusken känner hästen väl.
Lite ojämn i prestationerna kanske men näst senast gjorde hon ett riktigt vasst slutvarv och gick i mål på en tid som räcker långt här.
Skrällen :
9 Bring Me Brodde har testat Monté på slutet och gjort det bra. Hade en riktigt bra fjolårssäsong och har ett tilltalade läge här för en smygare. Passas.
Vår Vinnare :
3 Happy Confess

Spelförslag :
DD 1 : 2-6-7-10-11
DD 2 : 1-3






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se