Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla fredag 11/12

Bästa veckodagen är här och tävlingar på självaste Solvalla. Helt fel ute igår så bara att ta på dumstruten. Leo Leo trycktes inte alls av från start men var ändå blek efter en bra resa så det hade nog inte spelat någon roll.
Nya tag ikväll och det är lite speciella förutsättningar med två voltstartslopp och ett långlopp över flera volter.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
7 Electrical Storm gillar distansen och gynnas av att det är ett lite mindre fält än vad det brukar vara i dessa långlopp. Dock så lyckades han inte fånga in 6 Västerbo Imtheman med liknande förutsättningar senast dom möttes på Eskilstuna.
Det som talar för att det skulle lyckas denna gång är att fältet är mindre samt att han står 20m bättre till jämfört med senast. För mig är han dock klar andrahäst i loppet.
Motbuden :
6 Västerbo Imtheman snodde åt sig ledningen senast över distansen och höll ett jämnt tempo loppet igenom och gav inte köhästarna någon chans att spurta ner honom.
Tror Kontio kommer sikta på tidigt avancemang även denna gång då loppet är ojämnt och från ledningen ska han slås. Klar förstahäst och obesegrad i spets på fyra försök.
5 Moon Zappa fick vandra i dödens senast och det passar inte denna tjej alls så hon är ursäktad.
Klarar distansen och vann långlopp från ledningen på Romme i september.
Går kanske bäst med smygresa och då är hon vass. Absolut tänkbar.
Skrällen :
9 Busy Doin Nothing är en sån där som alltid gör sitt i loppen med sällan en dålig insats. Svårt att rekommendera ett vettigt skrällbud i loppet men farten finns i honom för att vinna ett sånt här lopp.
Till 1% kan det ändå finnas värde då han borde vinna loppet oftare än 1/100 då det bara är nio startande.
Vår Vinnare :
6 Västerbo Imtheman

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Blaze Kronos har två raka segrar från ledningen efter en halsoperation och bör utveckals för varje start. Kontio i sulkyn vet vi alla hur taktiken kommer se ut och lyckas han hålla upp innerspåret i volten så blir hon ytterst svårslagen igen.
Motbuden :
6 Legendaria Zon tog första segern senast i regi Björn Goop men det var inte chefen som körde utan Jepson som återigen får chansen. Annars varit bra varje start för Björn så vinsten senast var ingen jätteöverraskning. Avancerades fram utvändigt halvvarvet från mål senast och kopplade säkert grepp på loppet in på upploppet. Från springspår tror jag Jepson kommer satsa allt på att komma före favoriten från start. Kan gå men tror Kontios häst är den bättre av de två så kanske att det kommer bli tufft att svara ledningen hela vägen?
8 Immersive Workout har gjort bra insatser på svensk mark tidigare och rygg på favoriten i starten kan visa sig bra om han öppnar bra. Får garanterat en bra resa i vilket fall och har visat bra form på slutet.
Skrällen :
11 D.H.H.Caviar Hall har fått ett lopp i kroppen efter lång vila men galopperade tyvärr i sista sväng då som slagen. Detta är egentligen en riktigt bra häst i botten som varit lite skadedrabbad hos Robert Bergh. Men nu svingar sig Per Lennartsson upp för första gången och då vet ni vad jag brukar säga.
Han har magiska fingrar när det gäller att köra hästar som inte riktigt har fungerat för andra på sistone. 4% känns riktigt intressant.
Vår Vinnare :
1 Blaze Kronos

Spelförslag :
DD 1 : 6 Västerbo Imtheman
DD 2 : 1 Blaze Kronos +(8-11 med mindre insats)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se