Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden tisdag 8/12

Var riktigt nära 27ggr på två förstarankade igår när Amazon Font nästan hann dit i avslutningen.
Betrodda 3 Oliveria stannade totalt i ledningen som jag varnade för trots att hon fick dämpa rejält andra femhundringen. Man får nog ta ryggresor i fortsättningen.
Favoriten vann istället och vi fick nöja oss med drygt 13 ggr degen men det mest glädjande var ju att spiken 1 Irruta Boko vann enkelt till nästan 5ggr pengarna. Fler såna.. :)
Kvällens lopp från Boden håller helt ok klass för att vara norrlandstrav och räkna med kallare väder även om man förmodligen slipper hakar ett tag till.
4 Swagger med Mika Forss känns helt klart intressantast i omgången. Spets och slut.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
15 Don Viking blev favorit senast mot liknande hästar och gjorde det bra men fick ge sig sista biten mot Björlifant som var markant förbättrad men Vikingen fick ett riktigt otacksamt lopp.
Förhoppningsvis väntar Långben med attacken tills varvet kvar denna gång och själv kan få lite ryggar under vägen. Tror han blir svårstoppad i så fall men läget är vad det är så bör garderas tidigt.
Motbuden :
13 Björlifant var som sagt förbättrad senast och utrustningsändringen med det norska huvudlaget fungerade bra så det fortsätter man med. Likvärdig uppgift den här gången och visst kan han vinna återigen men senast var trots allt första årssegern så jag skulle inte dra för stora växlar på den även om insatsen var bra.
1 Nygaards Solan står ensam på start och tenderar att bli en aning överspelad. Det är inte lätt att spåra lopp som dessa hela vägen för en orutinerad fyraåring även fast han säkert är mogen att sänka sitt rekord rejält. Speciellt om han får springa ifred i ledningen.
Men att svara alla tunga spurter i slutet är en annan femma. Kan mycket väl vara 3-4 men jag tvivlar på att det räcker till seger.
11 Forspärla var nästan jämnspelad med favoriten senast och slog densamma vilket nästan resulterade i vinst. Står dock 20m sämre till i den här starten än senast vilket gör att hon får stå tillbaka lite i tipsen. Men loppet är ganska ojämnt så strular det minsta lilla för de betrodda så bör hon städa av de flesta i spurten. Vid gardering.
12 Hallsta Vinnex börjar bli till åren han med och vinner inte så ofta längre men var ute mot samma hästar senast och gjorde det bra som fyra bakom de mest betrodda.
Vill man gardera brett så är han ett kul streck till 3%.
Skrällen :
6 Laxfaks var inget vidare senast men hade stått över jobb inför den starten så går säkert framåt med det loppet i kroppen. Det som är intressant förutom att han var rätt vass som unghäst är att 9/10 segrar är faktiskt tagna med dagens balans så han missgynnas inte av att gå med skor.
Inte vunnit på länge så kanske lite långsökt men står bra till i loppet och har tider i kroppen för att skrälla.
Vår Vinnare :
15 Don Viking

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
2 Leave Your Sox On brukar duga riktigt bra i liknande lopp men verkar bli väldigt stor favorit.
Testat på hetluften i V75 på slutet och har inte gjort bort sig med 3-4-4 placeringar så formen ska vara fortsatt på topp. Kan vara så enkelt att han bara vinner med håller sig procenten över 50% så skulle jag gardera då det är en del vassa rutinerade rävar från tillägg och distansen är dryg.
Motbuden :
4 Swagger är den jag är mest sugen på då Mika Forss brukar vara offensiv med den här herren. Fick ge sig sista biten senast från ledningen över aktuell distans men vinnaren var bra och insatsen som tvåa var bra den med. Även Swagger har testat V75 med raden d-4-3 vilket är likvärt med favoriten och det skulle förvåna mig mycket om inte Mika sänder direkt.
Både häst och kusk är som bäst i ledningen.
8 Mellby Guava var oplacerad senast men det var en V75-final så inte så konstigt. Mycket bra innan det och möter lite enklare motstånd än normalt här.
Kan absolut vinna här.
11 Mr Sånna varvar prestationerna lite väl mycket för att man ska våga lita på honom fullt ut men kan mycket det dagar han presterar på banan och Hanna Olofsson är duktig kusk.
Vann senast på hemmabanan i ett V86-lopp.
14 Hesiod väntar man ju på att det ska lossna för. Ser jättefin ut innan loppen och det finns ju fart i hästen men har inte riktigt fungerat ännu. Inte dålig på något sätt starterna innan heller men den där riktigt gnistan saknas. Men det kan slå till precis när som helst så passas ett par starter till.
Skrällen :
3 Yakari gillar distans och vinter och är stark som en björn. Behöver dock lite hjälp att sätta upp tempot men vass om överpace.
Bra läge här och kan få sin invändiga resa och speeda till slut som vid vinsten för fyra starter sen.
Vår Vinnare :
4 Swagger

Spelförslag :
DD 1 : 6-11-13-15
DD 2 : 4 Swagger






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se