Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 1/12

Så var barfotaförbudet här och räkna med att det kommer sätta ner vissa hästar en tid framöver tills alla har testat färdigt.
Kvällens dubbel körs på Jägersro och jag tycker att 11 Breidabliks Nubbe blir lite bortglömt i avslutande stayerloppet. Sett mycket fin ut i alla tre starterna efter uppehållet och jag tror han är segermogen nu faktiskt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Toddler vann helt ohotad från ledningen senast och det är där han gör sina bästa lopp. På elva försök har det blivit hela nio segrar. Inte missgynnad av barfotaförbudet och blir svårslagen från spets speciellt då ledningen är guld värd på just Jägersro.
Dock ska man ha med sig att senast var första årssegern och även om han var fin så är en gång ingen gång.. typ..
Motbuden :
6 Commit Boom Bay är en hårding som gästar från Danmark. Fick dödens senast på Generaal Bianco i Charlottenlund när Sevilla vann före Cyber Lane så givetvis mycket lättare emot här.
Luktar dock återigen tung resa och det blir tufft att både knäcka Toddler samt hålla undan för hästar i rygg men loppet är ganska dåligt så det kan gå.
Bästa vinstscenariot är nog i så fall om 2 Adiago Trot eller 4 Secret Mission lyckas snuva Toddler på ledningen och släpper i sin tur.
En av två som det känns på förhand.
7 Comanche Moon är också kvick ut med har nog spår lite för långt ut. Har annars visat bra form senaste starterna och kommer nog mer för varje lopp. Kan få loppet i rygg på Commit Boom Bay.
5 Dizzy River gillar jag men hon verkar helt stinglös för dagen och till 10% är hon totalt ointressant faktiskt. Pass.
Skrällen :
3 Hierro Boko satt fast på V75 senast och fart finns det i hästen men frågan är hur mycket skotvånget påverkar? Utmanar annars om segern på allvar. Kul till 9%.
Vår Vinnare :
6 Commit Boom Bay

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart
Favoriten :
6 Digital Crunch vann senast på ett tilltalande sätt utan att gå i botten. Klarar den långa distansen galant och skor är inga som helst problem.
Hanna Lähdekorpi tycker jag har utvecklats som kusk och även om hästen fick ett bra lopp vid segern senast så är det ju upp till kusken att servera det också.
Blir favorit på senaste segern och visst kan det gå igen men loppet är öppet.
Motbuden :
11 Breidabliks Nubbe är gamlingen i loppet som har fått tre lopp i kroppen nu efter vila.
Extra tillägget gör inte så mycket över distansen då det inte är så stort fält. Nollan näst senast satt han fast med krafter kvar så han har visat bra spänst i varje start faktiskt.
Möter väldigt mycket enklare motstånd än normalt här och jag tycker han borde vara favorit på gamla meriter. Bra spelvärde.
5 Hurricane Silas står på samma start som favoriten och gillar distansen. Däremot har man ingen aning om hur skotvånget påverkar då han alltid går barfota runt om.
Lätta aluminiumskor borde dock funka och med tanke på att han normalt sett tävlar i rikstoton så borde dagens motstånd vara passande.
10 Panamera var inte som bäst senast men bra innan det så hoppas det var en tillfällighet som satte ner honom för dagen bara. Brukar avsluta bra i liknande lopp och här är fältet mindre än vad det brukar i långlopp vilket gynnar hans avslutning. Intressant till 5% för den som garderar.
Skrällen :
7 Taxi Out har aldrig vunnit lopp med det vore rätt hårt att kalla honom ”ickevinnare” med sina sju andrapris i år då han har gjort bra lopp varje gång.
Dock så är ju sanningen att han ofta har någon framför sig i mål vilket gör att jag nöjer mig att ha honom som skrällbud här.
Vår Vinnare :
11 Breidabliks Nubbe

Spelförslag :
DD 1 : 1-3-6-7
DD 2 : 11 Breidabliks Nubbe






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se