Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund tisdag 24/11

Båda Kolgjinis hästar var strukna under gårdagen vilket givetvis rumphögg mina tips en aning men det var bara nos ifrån 18ggr pengarna ändå.
Det var ändå inte speciellt roliga lopp så inget man gråter över.
Desto bättre klass på loppen under tisdagen trots att vi flyttar oss norrut. Riktigt fint treåringslopp där givetvis allt kan hända men jag känner mig riktigt trygg med mina tre streck.
Avslutningen är ett kallblodslopp där jag tror favoriten får svårt att hålla undan från ledningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Money Smile verkar vara ett litet löfte efter sina inledande tre starter men det är alltid vanskligt med treåringar som dessutom gör debut bakom bilen.
Har inte varit direkt snabb ut i voltstart och har dessutom fått rent av riktigt dåliga starter så bilstart med spår fem måste vara ett stort plus även om han kanske inte är någon spetskandidat.
I de två inledande starterna kan man nästan säga att han gav 20m tillägg så sölig ut var han.
Sist utvändigt varje gång och avslutat riktigt starkt i spåren. Andraplatsen var bakom Redéns Versace Face. Visst är han förmodligen bästa hästen men kommer återigen få göra grovjobbet själv och som storfavorit är han lite sårbar. Dock givetvis första strecket.
Motbuden :
4 Kissinger Boko inledde karriären med två raka spetssegrar i riktigt fin stil. Senast var det bakspår på regnig bana vilket inte alls passade denna stänkrädda herre.
Nu kommer man satsa allt mot ledningen återigen och Robert Dunder känner sig inte slagen av favoriten på förhand.
10 A Whispering Angel tog första segern senast och verkar bli allt bättre för varje start. Har haft rejäl otur i spårlottningen allt som oftast så spår 10 bakom bilen får ändå anses som ett av de bättre.
Med lite klaff så kan hon nog skrälla.
7 Real De Zeun går bra varje gång och får nu Ulf Ohlsson i vagnen. Senast var han inget vidare men det var tuffare emot också. Tycker allt han är värd ytterligare en chans.
11 Chestnut Bojje kommer från stall Bergh vilket egentligen borde föra honom högt upp i rankingen. Vann näst senast efter att ha pressat sig till ledningen varvet från mål. Tycker dock att han inte visat någon jättegnista i övriga starter och jag tror han får väldigt svårt att räcka till härifrån. Pass.
Skrällen :
3 Camille Frontline har galopperat en hel del men när hon går felfritt så finns det fart under hovarna. Senast var hon faktiskt riktigt bra och tog nästan första segern.
Bra spår här och är i princip ospelad vilket lockar.
Vår Vinnare :
5 Money Smile

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Nordby Elde har en etta i raden från ledningen som försvinner efter denna starten så räkna med att Olle Alsén kommer göra allt för att få en ny högst upp. Bara tre hästar på startvolten så han bör kunna köra sig till spets tidigt och sen hålla ett jämnt hårt tempo.
Tveksamt dock om han klarar att hålla ifrån sig de lite mer rutinerade hästarna på tillägg?
Ganska tveksam favorit.
Motbuden :
11 U.R Faxe tycker jag är bäst i fältet och verkar fortsätta utvecklas trots sju år. Gör alltid bra lopp och ser inget som skulle göra att man förväntar sig något annat den här gången.
Har han bara kontakt med ledaren in på upploppet så tror jag han kommer vara starkast till slut.
6 Vestpol Gladiator går kanske bäst med tätkänning men är snabb i benen och Olle Alsén får inte köra för sakta i täten för då kommer han spurta vasst över upploppet. Kanske inte första strecken men 3-4?
10 Husnäs Elving är inte mycket spelad men har mött riktigt tuffa gäng på slutet och gjort det bra i skymundan. Springspår här vilket gör att han borde hamna ok på det från start. Inte vunnit än i år men har 11 segrar på 70 starter i lite lättare konkurrens som den han möter nu.
Passas tidigt på endast 3%
Skrällen :
15 Gott Klirr var riktigt fin i somras där han slog så pass bra hästar som Våler Nikolaj och B.W Rune men efter det har det varit klent med utdelningen.
Ändå en häst från J-O Persson som har hög kapacitet så trots utgångsläget måste han gälla som skrällbud.
Vår Vinnare :
11 U.R Faxe

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-5
DD 2 : 10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se