Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 11/8

Ett kortlopp och ett långlopp är vad vi bjuds på under tisdagskvällen.
Känslan är att det kommer gå undan i inledningen och det är inte alls fel att gå på en ren skrälldubbel. Jag lutar mig dock mot att Velten Limelight är tillbaka i fin form efter fadäsen senast.
Borde bli svårslagen i normal författning.
I avslutningen verkar 4 M.T.Mighty Winner bli favorit men det är väldigt konstigt i mina öron.
Knappast distansgynnad och jag betalar inte för honom ikväll.
Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Southwind Queen verkar bli knapp favorit för Peter Ingves men loppet är väldigt öppet på förhand och jag är inte säker på att favoriten får det bästa loppet här. Gynnas av korta distansen och satt fast med mycket krafter kvar senast. Mötte väldigt bra hästar då och går ner rejält i klass till denna start.
Mycket hänger på hur Rick Ebbinge tänker med Velten Limelight från start. Laddas det rejält kan nog favoriten gynnas av en resa i kön.
Motbuden :
7 Velten Limelight har gjort fantastiska lopp på V75 från både ledningen och dödens. Senast var dock krämen slut tidigt i billigt gäng vilket gör att man måste ifrågasätta formen här.
I normal författning gasar nog Ebbinge framåt direkt för att försöka överta men tar knappast en längd på 6 Zlatan Knick så dödensrisken är stor återigen.
Tog den positionen på Kalmar näst senast och var stor favorit mot just Zlatan Knick då.
Höll strålande och fick stryk i sista steget av smygkörd.
Borde duga långt här.
6 Zlatan Knick är rask ut bakom bilen och laddar Christoffer borde han få överta från eventuella invändiga hot. Har gjort helt ok lopp på slutet men mestadels invändiga löpningar i ryggar och kanske tänder till lite om han får gå i ledningen? Har gått i den positionen sju gånger med 4-1-2 som facit.
Nja. Förstår att han är spelad på läget men har inget jättefeeling att han ska städa av det här gänget med 7 Velten Limelight pressandes utvändigt hela loppet.
Läget borde varit bra men antingen måste man släppa till Velten eller svara alla hela vägen. Hamnar nog i lite bryderier. Pass.
9 Global Anarchy är ganska intressant spelvärde på här. ”bara” två segrar men på plats i hälften av starterna och det i riktigt tuff konkurrens. Hamnade omöjligt till senast så glöm. Ok starten innan efter lite positionsbyten. Svårt att bedöma formen när motståndet varit så hårt.
Får räknas på sin grundkapacitet.
8 Hennesy Boko verkar dra på sig lite spel men möter mycket tuffare hästar än normalt och från spår åtta känns det som en omöjlig uppgift så slösa inga pengar här.
Skrällen :
2 Velegance har haft ett litet uppehåll men det blir barfota runt om som vanligt men jänkarvagn eftersom det är bilstart. Rätt kvick ut och kan en 10-tid på distansen så med lucka kan det nog skrälla till för chansen för högt tempo är uppenbar.
Vår Vinnare :
7 Velten Limelight
Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
4 M.T.Mighty Winner verkar något förvånande bli väldigt stor favorit. Spetsbud och möter överkomligt motstånd men är knappast gynnad av distansen och har heller aldrig vunnit på längre distanser än 2140m.
Måste nog få fuska bort något varv om det ska räcka hela vägen.
Motbuden :
11 Nero Maximus är desto mer gynnad av distansen och borde nog vara ganska klar favorit här. Van vid tuffare motstånd och Conrad söker sig nog framåt tidigt om tempot blir lågt.
10 Smokin Joe var det lite skrik på inför senast och fick en tuff inledning fram till rygg ledaren. Satt sen fast med tänkbara vinstkrafter. Mötte då favoriten och var före i mål.
Verkar formstark. Kul idé.
7 Infinitus blir grymt kuskförstärkt till den här starten. Skämt åsido så kör Uhrberg istället för Lövgren vilket knappast är en nackdel. Har två vassa avslutningar från djupt ner i kön i rad och tidsmässigt kan han vinna även om normalt sett det finns någon som är lite vassare.
Skrällen :
6 Chablis D.K. möter lite tuffare hästar än normalt här men älskar lång distans och kommer köras på chans. Vann faktiskt ett långlopp på just Jägersro i maj innan Harper Hannovers och då var receptet en invändig resa med lucka sista varvet.
Vår Vinnare :
10 Smokin Joe

Spelförslag :
DD 1 : 7 Velten Limelight
DD 2 : 7-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se