Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 9/6

Fint som snus att inleda även denna vecka med en vinst. 5 Västerbo Exact gjorde mig inte besviken och som jag trodde bombade han till spets busenkelt och trots stenhård öppning plus en ny tryckare 800m från mål höll han undan på pigga ben till slut före skrällen 12 Urban Kronos. 10ggr degen var mycket bra med en sån megafavorit i första och jag är glad att jag stannade vid två kombinationer.
Kvällens dubbel ser löljigt svår ut om det inte är så enkelt att Hans Crebas bara vinner med sin nya blivande stjärna 6 Irish Steel.
Jag skulle inte känna mig säker ens med 5x5 på kvällens tävlingar från Jägersro.
Spelar två olika system då jag måste spela en liten dubbel med en kul idé i första avdelningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Comte Godiva verkar bli favorit här. Höga toppar men väldigt ojämn. Senast tog han hand om ledningen enkelt från innerspåret via 1.13.5 första 500m och fick dämpa till 1.18.5 på varvet men ändå var tanken helt tom i sista kurvan och han stannade betänkligt sista biten.
För att vara obesegrad i ledningen till att inte ens plocka pengar bekymrar mig mycket.
Det kan knappast varit distansen som spelade ett spratt heller så klart är att något inte stod rätt till den dagen.
Kan vara så enkelt att han helst ska ha ett rygglopp vilket gör att han blir sårbar. Kan givetvis vinna men som favorit ska han garderas tidig alt chansas bort.
Motbuden :
4 Clean Cash tycker jag är väldigt spelbar här. Peter Untersteiner är vass från start och hästen verkar bli helt ospelad här efter en tråkig resultatrad men då ska man ha med sig att hästen haft spåren 9-8-10-11-9 bakom bilen. Har bara fyra voltstartslopp i karriären från framspår men tagit ledningen i tre av dessa från spår 2-3-6 och i ett lopp med få startsnabba kan nog Peter riva åt sig spets.
Väl där är han obesegrad på tre försök och i ett öppet lopp till 2% känns det hyperintressant.
Missförstå mig rätt här. Ingen stenklar vinnare men sett till procenten och att det varit risiga lägen innan gör honom ytterst spelvärd.
6 Balty T.N galopperar mest hela tiden och det är givetvis svårt att rekommendera spel på ett sådant ekipage men brukar galoppera efter ca ett halvvarv och skulle Adrian pricka starten här kanske han kan köra sig till spets istället och då kanske han travar hela vägen in i mål när han slipper ha hästar runtomkring sig. Känns bara som att det är dags för en prestation nu och borde inte bli så mycket spelad med den raden.
5 Urgent Face har ett besvärligt femtespår och kanske tappar lite position på det i inledningen. Dock avslutat bra varje lopp på sistone och snart sitter segern där.
Skrällen :
11 Youngblood Pellini och 12 Ibelieveinamerica är de på tillägg som jag tror skulle kunna skrälla. Tycker dock att tilläggshästarna står väldigt tufft inne i loppet och det krävs nog lite galopper framför eller en bra klaff på loppet för att räcka hela vägen till vinst.
Vår Vinnare :
6 Balty T.N

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Make More Cider borde bli favorit i detta otroligt öppna försök till Diamantstoet. Lite längre mellan loppen nu vilket är ett litet frågetecken men fyra raka spetssegrar och läge för liknande igen gör att hon kommer bli väldigt mycket spelad. Tycker motståndet är det hårdaste hittills och får sitt elddop nu. Jag tvekar faktiskt trots fyra raka.
Dessutom rycker man alla skor nu. Det har man provat en gång tidigare men då slutade det i galopp.
Motbuden :
1 Darling Godiva låter den annars lite pessimistiska Lars I Nilsson smyguppåt på vilket gör att jag spetsar öronen. Man ska testa en ny, fastare sko till den här starten och han säger sig ha siktat till det här loppet eftersom ”ettan i raden” försvinner efter denna starten.
Adrian i sulkyn på Jägersro är nog inte heller en nackdel. Utmanar favoriten om spets.
6 Irish Steel har varit riktigt fin hos Hans Crebas och höll nästan på att vinna som favorit på V86 senast. Starten innan på Årjäng var hon riktigt fin och vann med många längder.
Tycker hon är klar förstahäst i loppet och enda brasklappen som jag ser är vart hon ska ta vägen men dödens är säkert ledigt. Kommer vandra uppåt i klasserna som det känns.
14 Aura S.L har redan vunnit försök och final i Diamantstoet i vintras och var senast ute i fyraåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen men galopperade tyvärr bort sig.
Klaffar det minsta lilla finns det både styrka och kapacitet för vinst. Tidig!
12 I'm a Believer och 13 Princess S.W. är två kapabla tjejer på tillägg som kanske är lite sämre än 14 Aura S.L men samtidigt bättre än de flesta andra i loppet vilket gör att det är svårt att bedöma vinstchansen riktigt. Kan gå med klaff och vid bred gardering bör man strecka dessa som 4-5 häst ungefär.
Skrällen :
10 Liza With A Z har en bra långspurt vilket kan komma till pass här. Kanske ingen som staplar segrar precis men jag tror sällan att Olof är missnöjd med henne efter ett lopp. Går alltid in i mål och med rätta ryggarna kan det räcka hela vägen trots tufft motstånd.
Vår Vinnare :
6 Irish Steel

Spelförslag 1 :
DD 1 : 6 Balty T.N
DD 2 : 1-6-12-13-14

Spelförslag 2 :
DD 1 : 4 Clean Cash
DD 2 : 6-13-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se