Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndagen 1 juni.

Dags att lägga sköna maj till handlingarna och med det även årets Elitlopp. Äntligen fick han vinna då den lille krigaren och likt Melanders Scarlet Knight fick han trava ena loppet i tredjespår.
Lite tråkigt att två betrodda gör bort sig i försöken men så är det ju alltid.
Riktigt kul att Propulsion äntligen fick kröna en fantastisk karriär med ett av de största loppen man kan vinna.

Tillbaka till jorden och vardagstravet.
Mantorp har tävlingarna till måndagskvällen och det ser rätt så svårt ut faktiskt. Visserligen ska man väl leta vinnarna från spets men jag tycker det är för mycket minusfaktorer på favoriten i inledningen. 10 Jaques Noir ger nog Nurmos gråa hår men förr eller senare hittar man ”felet” och då kommer segrarna radas ett tag. Så bra är han i grunden och 5% just nu är riktigt spelvärt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Mr Creation får bära favoritskapet här men jag är lite tveksam. Startsnabb och spetsfavorit men inte helt säkert han tar sig förbi de invändiga då man inte kunnat ladda på samma sätt senaste starterna. Även galopperat alldeles för mycket på slutet för att vara bra och har en tveksam kusk i vagnen samt går bäst på kort distans.
Som ni förstår alldeles för mycket minusfaktorer för att kunna motivera spel som favorit.
På plussidan är just att han är spetsfavorit, möter kanske inte det blodigaste motståndet och det är kort upplopp på Mantorp. Väg själva för och nackdelar. Har 8/16 i ledningen samt 4 andrapris.
Motbuden :
10 Jaques Noir har t o m varit favorit på V75 under fjolåret men inte alls fungerat tillfredställande. Vittnar i alla fall om hans höga kapacitet och om Nurmos hittar rätt så lär han tjäna fina pengar framöver. Med raden han har kan man inte direkt välja o vraka bland propparna och jag tycker ändå han är klart spelvärd här.
9 Copaca Banana hade ett grymt fjolår med hela åtta segrar. Även han har galopperat lite ör mycket på slutet vilket oroar men i normal författning känns det som att han är klart bäst här.
Mest spelvärd på förhand.
1 Divine har varit ifrån ett tag men gjorde bra ifrån sig på V75 i vintras. Kan nog inte utnyttja spåret men är desto vassare till slut om hon hittar ut. Kan gå.
2 Gizmo De Veluwe ser ut att bli mycket spelad från ett bra läge men tycker inte han har sett speciellt rapp ut på slutet. Pass.
Skrällen :
8 Marrakesh kördes lugnt utav Jorma i årsdebuten och gick i alla fall felfritt vilket var ett gott tecken.
Har blivit kastrerad för att stabiliseras och har det fallit väl ut tillsammans med lopp i kroppen tror jag han räcker långt i detta gäng. Spåret är dock risigt och kanske att man kör passivt även denna start?
Passas framöver i vilket fall och får gälla som skrällbud.
Vår Vinnare :
9 Copaca Banana

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Alex H.P. från Rick Ebbinge blir nog favorit här och det verkar vettigt. Gjorde det bra i debuten på Åby från bakspår och verkar vara en vettig häst. Ebbinge visade upp Velten Limelight i lördags som gick bra bakom omöjlige Don Fanucci Zet så formen på stallet verkar helt ok. Bra spår.
Motbuden :
10 Becker tycker jag är hårdast i fältet och bakspåret oroar inte nämnvärt. Ulf Ohlsson upp känns också som ett stort plus. Haft lite problem med travet innan men såg kraftigt förbättrad ut senast även om vinsten blev knapp. Min vinnare.
5 Jazzmine Boko vann från ledningen senast och man satsar nog på repris här. Lite tuffare emot här dock så man behöver nog få fuska bort lite om man ska räcka hela vägen. Gynnas av kort upplopp.
1 Hadrianos fick pausa efter senast då man ville kolla upp hästen efter en svag insats. Var bra innan det och är han tillbaka i normal form så räknas han är med. Har tre lopp i tät vara en seger och två andrapris så lyckas man svara upp ledningen biter han ifrån sig bra. Annars rygg på ledaren är ok det med.
Skrällen :
4 Silver Load kör Westholm själv och avslutade bra i årsdebuten. Gjorde en del bra lopp som treåring och borde få ett gynnsamt lopp från spåret. Kanske inte lika bra som dom bästa men dom utvecklas fort i den här åldern.
Vår Vinnare : 10 Becker

Spelförslag :
DD 1 : 9-10
DD 2 : 1-2-4-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se