Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro torsdag 21/5

Helgdag och Jägersro har tävlingarna. Glöm inte att spelstopp är tidigare idag än vanligt.
Ca 1630 för dagens dubbel.
Vid en första anblick ser det rätt så enkelt ut men ska man syna favoriterna lite närmare finns det vissa frågetecken kring favoriten i inledningen.
Det lär gå undan första 500 om han ska hålla spets.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Eldorado B har gjort tre starter för sin nye tränare Joakim Lövgren och det har varit ok men inte mer. Mer passande läge bakom bilen nu och från spets biter han ifrån sig riktigt bra.
Vill dock se att han fungerar fullt ut hos sin nya tränare innan jag tror helhjärtat på seger när han blir favorit till råga på allt.
Är väl trots allt första hästen i loppet och ledningen på Jägersro brukar vara en plusfaktor.
Om han nu lyckas svara ut 4 Monark Newmen från start vill säga.
Motbuden :
5 Tycoon Conway Hall är en riktigt bra häst som Flemming nu fått i träning. Debuterade senast efter väldigt lång frånvaro och var tvåa i skralt gäng. Tränaren tror att det behövs fler lopp för att räcka till seger men på grundkapacitet är han väldigt tidig om man garderar.
2 Ferrari Sisu är utan tvivel den bättre av dom i fältet men har inte riktigt fungerat i år. Gick i alla fall felfritt senast och är stark som en björn.
Tror att man tar dödens här och håller han sig på benen tror jag han vinner.
6 Mack Dragan var det ett fall framåt för senast och nu åker alla skor. Har gjort vissa makalösa prestationer med den balansen och trots att det inte varit fläckfritt i år tror jag han kan få loppet här. Tidig om man garderar.
Skrällen :
7 Giveitgasandgo är svårt att veta exakt var han står men kan gå riktigt fort en kort bit. Garderar man brett bör man ha honom i åtanke.
Vår Vinnare :
2 Ferrari Sisu

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Darah Bibo låg på i dödens senast men knäckte ledaren ändå och gick undan mot seger men blev infångad strax för mållinjen. Höll strålande ändå och Peter är optimist precis som jag.
Inte så beroende av position men med insatsen senast bör de flesta släppa om han kör till tidigt.
Vettig segerchans.
Motbuden :
6 Barbaresco V.W gick en bra spurt fram till seger senast och är van vid tufft motstånd. Spår lite långt ut kanske men visar full form och tänkbar igen.
1 Gangnam Style K kan inte utnyttja spåret men är nog likvärdig favoriten rent kapacitetsmässigt och hittar man bara ut så styr man nog på framåt då han är mer stark än snabb.
Skrällen :
12 Floalts Cesna har ett riktigt uselt läge men har bra fart i sig. Måste givetvis ha vråltur för att räcka hela vägen men gör alltid sitt och ärliga hästar får utdelning till slut.
Vår Vinnare :
4 Darah Bibo


Spelförslag :
DD 1 : 1-2-6
DD 2 : 4 Darah Bibo

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!