Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndagen 27/4

Helgen är över och även om Paralympiatravets final blev lite rumphugget när ingen ville ta dödens efter att Elian Web kom till ledningen så var det hög klass på tävlingarna och det var riktigt fina hästar man fick se. För er som missade det kan jag rekommendera att se dokumentären om Maharajah – Sagan om konungens återkomst. Du kan se den HÄR och den handlar om ren kärlek.
Tränaren Stefan Hultman var bisittare i studion och trots att det var flera år sen så kunde han inte hålla tårarna tillbaka efteråt. Det var till och med så det stockade sig i halsen på undertecknad.
Jag bara ÄLSKAR Stefan Hultman. Denna äkta hästmänniska som tack och lov kom tillbaka till travets värld efter en svår sjukdomstid. En av de bästa bisittarna någonsin.
Över till kvällens tävlingar på Mantorp.
Rätt svår dubbel på förhand som avslutas med ett lurigt 15-hästar bakom bilen med spårtrappa.
Jag väljer att gå på Untersteiner i första avdelningen som såg fin ut senast som tvåa från dödens på Sandsjöns Enzo.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Minnestads Ecuador har ett lopp i kroppen efter vintervilan i samband med knäoperation och som väntat blev det en passiv styrning i årdebuten där han ändå kom med en godkänd avslutning till en sjätte plats. Nu blir det nog annat upplägg och enligt uppgift åker även jänkarvagnen på till denna starten så uppenbarligen var man nöjd med hästen efter senast.
Högt kunnande normalt sett och bra utgångsläge. Liten spetschans även om 3 Give Me ten troligtvis blir svår att svara ut. Sida vid sida finns dock en liten chans. I så fall är det riktigt bra chans då han är obesegrad efter sju försök i ledningen.
Hur som haver en vettig favorit.
Motbuden :
3 Give Me Ten är startsnabb och går bäst i front. Nio segrar på femton försök. Inte helt otänkbar men ytterst sårbar om han inte får ledningen vilket gör att spelvärdet känns sådär.
10 That's Art fick dödens senast på Sandsjöns Enzo och det såg vi ju hur bra den var bakom Vikens High Yield igår så att han inte lyckades plocka ner den är förlåtet.
Bör hamna vettigt på det nu och med tanke på hur oöm han är för positioner tycker jag detta är första strecket.
9 Radjah d'Inverne har gått bra hela tiden men senast hade han för svårt utgångsläge så glöm.
Chansartat läge även denna gång men går tider som duger långt så skulle det klaffa så.
1 Global Unspoked tycker jag man kan hoppa över denna start men passa framöver. Verkar komma närmare formen för varje start men passar bäst med offensiva upplägg och det blir svårt ikväll när han förmodligen blir fast på innerspår.
Skrällen :
7 Höwings Unbeatable är lite ojämn i prestationerna men som Robbans hästar gick på V75 i lördags känns han som ett givet skrällbud. I full form duger han långt i nuvarande klass.
Inga ändringar är aviserade.
Vår Vinnare :
10 That's Art

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Pere Ubu har 5/7 från spets och blir nog favorit på utgångsläget. Spets är mycket värt när det är så mycket hästar i fältet. Stor risk att övriga får trafikproblem och med tanke på Mantorps korta upplopp känns det som en sund favorit.
Motbuden :
13 Rocky Bear var riktigt bra senast från ”omöjligt” läge när han ledde tåget varvet från mål och kopplade grepp utan bekymmer och stegade undan till säker seger. Bra prestation och konstigt nog helt bortglömd här. Tidig för mig.
14 ZenZero Jet vann V75 från liknande utgångsläge går bra vare gång. Riktigt intressant med Ulf Ohlsson upp i sulkyn. Har styrkan för att tåga runt ett fält och med kuskförstärkningen får han tipsnicken.
11 Viveur Bi har en smickrande rad men har varit borta alldeles för länge. Tränaren låter inte så optimistisk heller utan tror det behövs något lopp eller två för att vara på topp. Avstår spel.
Skrällen :
8 Vulcano O.P. gjorde debut för Bergh senast men var inte alls bra. Lopp i kroppen i alla fall och nu kör chefen själv vilket är ett stort plus. Kan rätt mycket om han bara kommer till och lär inte bli mycket spelad efter insatsen senast.
Vår Vinnare :
14 ZenZero Jet

Spelförslag :
DD 1 : 10 That's Art
DD 2 : 5-13-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se