Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund torsdagen 12/3

Dubbelslag på 5 i tisdags och nästan 17ggr degen var helt klart godkänt och jag tycker vi var värda det efter lite stolpe ut.
Bra årsdebut av Queer Fish dock och passas nästa start.
Torsdagen har Östersund på kalendern och det är återigen ett kallblodslopp i avslutningen.
Jag går på en trolig och en rolig i inledningen och jagar lite odds.
Häng med.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Hulk Boko är den som ska bedömas som favorit men jag tycker han har varit en besvikelse undantaget senast då han i alla fall gick in i mål. Fick dock ett bra lopp och ska han duga här måste han nog få det serverat. Hög grundkapacitet och senast var ett fall framåt men som favorit måste jag såga. Pass.
Motbuden :
10 Real Masterpiece gjorde det väldigt bra i tuffa lopp i somras. Formen mattades något i slutet på säsongen och i comebacken senast felade han halvvarvet från mål vilket inte var optimalt.
Borde dock vara bättre nu och min vinnare i loppet på förhand.
11 Chef Superb hade två raka segrar inför senast när han fullföljde bra som trea på en svårsprungen bana. Var påpassad senast han var i Sverige och känns lite småintressant här.
2 Wilshere borde kunna ta ledningen här och sen släppa till någon betrodd. Vinner inte så ofta men lär få bästa tänkbara resa här så inte helt avsågad.
13 Majet Af Djupmyra verkar dra på sig ganska mycket spel men årsdebuterar nu och har ett svårt utgångsläge. Svårt att se hur hon skulle runda samtliga faktiskt även om motståndet inte är jättehårt.
Skrällen :
6 Denali var ute i V75 senast och räckte inte. Bra innan det och är segerrik nog att duga här.
Djuse i sulkyn är ingen nackdel heller.
Vår Vinnare :
10 Real Masterpiece

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
2 Guldtopp känns som en favorit i stor fara. Daniel Wikberg låter visserligen nöjd med hästen men han ska helst smygas och samtidigt har han varit ifrån kort. Vass på kortspeed om han får sitt lopp men nja..
Motbuden :
9 Fylking trodde jag nog skulle bli favoritspelad efter flertalet rejäla lopp på slutet. Ulf Ohlsson känner hästen väl och trivs på hemmplan. Möjligtvis mindre spelad för att han kräver ryggar att gå i.
Ändå Tidig.
11 B.W.Rune årsdebuterar men är van vid tuffare motstånd än detta. Tål att gå en repa i spåren och distansen är inga problem. Tung till slut.
14 Don Viking gjorde bort sig på V75 senast men har varit bra innan det. Ner i normal klass igen och duger gott. Vass näst senast vid vinsten.
3 Nordby Fröy har två lopp i kroppen efter vila och formen borde komma så smått. Kapacitetsmässigt räds han nog ingen i detta fält och har ett passande utgångsläge.
Skrällen :
8 Helle Spik har gjort fyra starter på svensk mark och galopperat i samtliga. Skulle han gå felfritt tror jag att han kan skrälla rejält. Varit bra i monté men fungerar bakom sulky också.
Vår Vinnare :
14 Don Viking


Spelförslag :
DD 1 : 10-11
DD 2 : 3-9-11-14

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!