Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 6/3

Broad Vision visade upp sig från sin absolut bästa sida under gårdagen och det var omgångens skrik som till slut blev nedspelad till favorit på vinnarspelet men endast 11% på V64.
Liknande oddsdroppningar slår sällan fel.
Fredagens dubbel hämtas från Rommetravet och jag tror på ganska blygsamt odds men tänker hämta lite pengar till V75 på lördag.
2-9 till 15ggr degen??

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
2 Alert Kronos från Daniel Redén gör årsdebut här och med bara tre hästar på startvolten bör han bli ganska stor favorit. Dock så har han tidigare varit ganska så ojämn i prestationerna men det har också varit i riktigt tuff konkurrens. Enklare emot här och står bra till i loppet. Örjan i sulkyn är egentligen ingen nackdel men ibland vet man inte hur han tänker i loppen med en sån här häst som årsdebuterar.
Jag brukar sällan vilja hålla Örjan ”Scooby Doo” Kihlström i handen när det gäller årsdebuter men med bara tre hästar på start kan väl inte ens Örjan välja tredje inner?
Väl i spets borde han bli enormt svårtuggad för övriga.
Motbuden :
5 Jack Zon har ingen rolig resultatrad men den här killen är inte så tokig i grunden. Klarar distansen utmärkt och sitter i andraspår direkt. Ska testas barfota runt om till denna start och det kan nog ge en extra kick. Passas.
1 Carlos Messi har inte varit med i samma tuffa sällskap som favoriten men är i tävlingsform och gillar distansen. Bra läge och kan nog spåra länge om inte Örjan ställer frågan tidigt.
Släpper nog i så fall men får ju vettig rygg med det scenariot.
Skrällen :
10 Unexpected avslutade vasst senast efter en invändig resa och gick i mål på en bra tid med spänst över mål. Varit struken efter det men har formen hållt i sig kan han nog skrälla här om favoriten inte har sin bästa dag.
Vår Vinnare :
2 Alert Kronos

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
12 Qrystal Roc fick ju sämsta tänkbara spåret men är tveklöst bästa hästen i fältet. Senast var det retfullt enkelt från ledningen men går bra i ryggar också. Även utvändigt ledaren var inga problem för två starter sen så hon verkar riktigt allround. Vettig favorit.
Motbuden :
9 My Silver Lining är nog främsta motbudet till favoriten. Utmanade den samme senast hon startade och då hade favoriten bättre utgångsläge. Borde hamna bättre till än favoriten och strular det minsta på vägen för Qrystal Roc så hugger nog Jakobsson direkt. Intressant start.
3 Bearfire duger bra i nuvarande klass och har ett mycket bättre spår än sina värsta motståndare. Avslutar alltid vasst och går hela vägen in i mål.
Skrällen :
4 Idun A'lir gör comeback efter operation och lång bortavaro. Svante Båth är rutinerad tränare och har inga krav alls på denna start givetvis. Dock så är hon så pass grundkapabel och ibland tar dom i så det knakar efter lång bortavaro så skrällbud tycker jag allt att hon är värd.
Vår Vinnare : 9 My Silver Lining

Spelförslag :
DD 1 : 2 Alert Kronos
DD 2 : 3-9-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se