Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla Tisdag 3/3

Axevalla med sin långa upplopp står för tävlingarna ikväll och det är en konstig favorit i inledningen som visserligen bör gå framåt med loppen och har ett bra spår men fick regelrätt stryk senast av min vinnare och jag avstår spel helt.
I avslutningen tror jag mest en rolig skräll som ska laddas för spets och är obesegrad där på två försök.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Uconn Grif kommer från två bra insatser men att han ska vara favorit köper jag inte. Fick regelrätt stryk av Vagabond Bi senast och även om jag inte anser att hästen på något sätt är oärlig så verkar han ha problem att växla tempo eller något sista biten för han ser inte trött ut i mål men släpper ofta någon förbi sig. Barfota runt om anmält till denna start och det kanske kan ge ett lyft?
Given vinstchans men helt fel favorit.
Motbuden :
2 Vagabond Bi är den som borde vara favorit i mitt tycke. Lägger mycket mark under sig när han springer och senast kopplade han enkelt grepp på favoriten i sista sväng och höll sen upploppet ner.
Liknande scenario denna gång?
Blir han inte ens favorit måste värdet vara skyhögt så jag singlar.
11 Athos Race vurmade jag för senast och han gjorde mig inte besviken. Blev visserligen något rumphugget lopp med flertalet strykningar men han avgjorde på ett rejält sätt och nu ska han tävla barfota bak vilket har gett stor effekt tidigare.
Jag är riktigt svag för den här herren men läget kan straffa sig. Annars bra nog att plocka ner samtliga på det långa upploppet men måste ha lite medflyt med positionerna jämfört med de värsta konkurrenterna.
Skrällen :
3 Miss Åslanda gillar att vara med där framme direkt och häll bra från spets näst senast. Kanske lite för tuffa motståndare denna gång men det finns fart i den här tjejen.
Vår Vinnare :
2 Vagabond Bi

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
6 Tyson Dimanche har vilat kort men inget som oroar nämnvärt. Det gör dock hans inställning. Galopperar lite varstans i loppen och på tok för ofta för att jag ska våga spika.
Kapabel som få när han funkar och felfri blir han dock svårslagen.
Motbuden :
11 Bordeaux Doc med farbror Lindholm igen. Lika uselt spår här men hög kapacitet på även denna. Provade rikstoton förra året och gjorde inte bort sig. Tog nog ett kliv framåt och kommer nu med lopp i kroppen efter vila. Åke Lindblom lär vara offensiv då distansen passar.
Borde kunna utmana favoriten om han kommer till.
1 Raijin Face ska gå barfota runt om och med den balansen har han på se försök raden 1-0-1-4-3-3
Verkar trivas bäst så och blir inte innerspåret en fälla så plockar han ner många.
Kanske kan hålla upp ledningen eller överta tidigt om inte alla laddar för fullt över den dryga distansen? Tidigt bud vilket som.
7 Cayucos låter Jan Henriksson mycket nöjd med på förhand. Det ska laddas för tät och väl där tror han på väldigt bra chans. Barfota runt om ska vara en stor fördel och styrkan har han redan bevisat att han behärskar. Vore intressant från tät då han är obesegrad där på två försök. Kul idé Passas!!
Skrällen :
Tycker ovan nämnda höjer sig en aning över resten men det finns gott om långskubbare i fältet som kan överraska positivt nu när barfotaförbudet lyfts.
Två exempel är 2 Fighter Marke och 3 Fullpoint som kanske inte rosat marknaden det sista men som är anmälda med barfotabalans och kan överraska positivt. Vid stor gardering.
Vår Vinnare :
7 Cayucos

Spelförslag :
DD 1 : 2 Vagabond Bi
DD 2 : 1-6-7-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se