Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredag 20/12

Lite extra julklappspengar igår när dubbeln satt till fina 35ggr. Blue Star Cantab var också den enda riktiga skrällen på V64 som gav dryga 4 000kr. Hoppas det gladde någon.
Emilia Leo gjorde inga misstag bakom spiken Commander Victory som nog hade kunnat springa ett par varv till såg det ut som.
Nog med ryggdunkningar och dags för årets sista DD-tips tills V64 återvänder 2 Jan.
Fram till dess är det idel V75 som gäller.
Östersund är det som gäller och det ska vara minusgrader hela natten fram tills att tävlingarna startar i princip men några plusgrader när solen gått i moln borde inte vålla några bekymmer.
Megafavorit i comeback inleder men i det stora hela en ganska blek DD-omgång som inte lockar nämnvärt.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
5 Bäcklös Tamlin återvänder efter ca tre månaders vila och har gjort så en gång tidigare och då blev det seger direkt. Litet sample för att våga luta sig emot men bådar ändå gott. Van vid betydligare tuffare motstånd än detta och det ser upplagt för ut för spets och slut och distansen har han inga som helst problem med.
Ser väldigt bra ut på förhand. Tyvärr.
Motbuden :
11 Hibovalle är nog bästa hästen bakom favoriten och den som skulle kunna utmana om segern.
Är igång tävlingsmässigt och visat riktigt bra form en längre tid. Favoriten får inte ha en sämre dag för då hugger Nyberg direkt.
10 Norrbo Odin verkar bli rätt mycket spelad och de gånger han håller sig till rätt gångart så brukar det också bli en framskjuten placering. Tycker dock att det inte är några blixtrande avslutningar det senaste och jag avråder spel.
Skrällen :
6 Knallhatten tog sin livs första seger senast och har visat en formtopp de senaste starterna men möter mycket tuffare hästar än normalt. Form kan dock slå klass som bekant och med rätt resa kan han avsluta snabbt.
Vår Vinnare :
5 Bäcklös Tamlin

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Peter Highness borde bli ganska klar favorit här då han är stark och rejäl. Kusken/Tränaren är dock inte i någon superform med en seger senaste månaden så jag garderar med ett par skrällar som känns intressanta.
Motbuden :
1 Lolee Rockza står bra till för att ta ledningen med bara fem hästar på första volten. Vann från spets i debuten för Per Linderoth men fick då bestämma rejält och efter det har hon sett allmänt vissen ut och jag tror absolut ingenting på henne till denna start och förstår inte alls hur hon kan vara så mycket spelad. Skulle förvåna mig mycket om hon står hela vägen.
Pass.
14 Frida Taxam med Djuse streckar jag tidigt. Byngligt läge men jag gillar det här stoet och hon tål att göra lite själv. Går ner ganska rejält i klass här. Intressant start.
7 Global Tribunal har bara gjort bra starter frånsett senast. Ska nog helst ha en ryggresa och står bra till för det nu. Är det inte formtapp från senast så räcker han långt i detta gäng.
Skrällen :
5 Appassionata var tvåa senast från ledningen och kan hon ta sig förbi de invändiga så tror jag man provar i spets. Funkade bra på vinterbana senast vilket är ett plus till denna start.
Vår Vinnare :
9 Peter Highness

Spelförslag :
DD 1 : 5 Bäcklös Tamlin
DD 2 : 5-7-9-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se