Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker Torsdag 7/11

Skrällåker har dagens dubbel under tordagskvällen men ser inte ut att leva upp till sitt namn då i alla fall en av favoriterna ser ovanligt stark ut på förhand.


Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 One Of us blir nog knapp favorit på insatsen näst senast men jag är inte lika imponerad av henne. Jämn och säker men rätt ostabil som favorit med en seger på kontot och möter även hingstar. Pass.
Motbuden :
2 Lover Bac är min spetsfavorit nu när det är framspår bakom bilen vann enda gången han gick i spets och Bergh brukar dominera när han hälsar på i Norrland. Vettig chans om han står på benen.
6 Atlas Vendil vann senast han gästade Bergsåker. Från ledningen den gången från springspår och nu är det bakom bilen. Spår rätt långt ut men skulle min vinnare dumma sig så kan han nog tidigt trycka sig till front. I Vilket fall borde han få ett bra lopp.
Med tanke på insatserna i raden från riktigt punschiga lägen känns han intressant.
Skrällen :
10 Empty The Tanks från Svante Båth har gjort bort sig två gånger på raken. Gick en 13-tid starten innan vilket är starka papper. Men eftersom formen är diffus får han stå som skrällbud.
Vår Vinnare :
2 Lover Bac


Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
6 Highspeed Dynamite tror jag bara vinner bekvämt i avslutningen. Van vid V75-motstånd, gillar distansen och Bergh lär bara köra till när han behagar och styr sen loppet in i mål.
Riktigt stark favorit.
Motbudet :
10 Tempel L.B är väl den med liknande meriter som favoriten men går bäst med tätkänning.
Spåret krånglar till det lite och behöver hjälp med att någon sätter upp tempot.
Kan gå i så fall. Första motbud om favoriten strular eller får toktryck.
Skrällen :
7 Jack Zon blir mitt skrällbud då han vann näst senast och hade fått en bra placering även senast om han inte galopperat under angrepp.
Svårt att rubba en felfri favorit men har i alla fall visad form om man letar motbud.
Vår Vinnare :
6 Highspeed Dynamite


Spelförslag :
DD 1 : 2-6
DD 2 : 6 Highspeed Dynamite

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!