Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro Tisdag 5/11

Tisdagens dubbel från Jägersro går i ungdomens tecken då det ska köras kval till Svensk Uppfödningslöpning. Dock inte på Dagens Dubbel men även där är det yngre förmågor i form av tre -och fyraåriga tjejer med dubbla volter.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
2 Amazing Sensation gör en spännande debut för Joakim Lövgren. Obesegrad från spets på fyra försök och borde köras framåt direkt från bra spår. Ser ingen som vill ta emot första biten.
Rätt favorit men det får inte fattas för mycket då det är en del tuffa motbud på tillägg.
Kommer någon av dom tidigt och stället frågan kanske man rent av släpper?
Vill gärna se vad tränarbytet gett för effekt innan jag går fullt ut på en favorit som debuterar efter dubbla galopper.
Motbuden :
10 Procalate har också dubbla galopper i raden men har vilat kort och kommer förhoppningsvis uppfräschad till denna start. Är van vid mycket tuffare motstånd med bl a uttagningslopp till Derbystoet.
Adrian lär köra offensivt och hon blir tuff till slut.
7 Ilydia Boko uppträdde helt bananas senast bakom bilen och man har ingen förklaring till varför.
Gick på nålar i nästan ett varv innan galoppen kom som ett brev på posten.
Normalt fartfylld annars men har mycket galopper. (6/16)
Endast startat i voltstart i debuten från just spår två och gick iväg ok för att sedan vinna knappt men säkert från dödens.
Skrällen :
5 Miss Mythos brukar vara kvick ut bakom bilen och kanske får en bra start även här. Får han ledningen kanske Christoffer Eriksson provar där. Speciellt om någon/några av favoriterna gör bort sig. Alla tre har ju dubbla galopper i raden.
Vår Vinnare :
7 Ilydia Boko


Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Sashay My Way är en USA-import som tillhör en av de bästa treåriga stona i landet. Har stått för väldigt bra insatser hela tiden utom senast då hon gick med skor. Trivs bättre med barfotabalansen.
Adrian lär avancera tidigt och hon ska ses med mycket bra vinstchans.
Motbuden :
10 Mellby Harissa är ett allvarligt motbud dock. Var faktiskt nerspelad till 8ggr från bakspår i Svenskt Trav-Oaks näst senast men galopperade. Höll starkt som tvåa senast efter tufft lopp men visade att formen finns där. Riktigt intressant start här.
11 Waiting Hill Hall från Steen Juul har inte riktigt samma meriter som ovan nämnda men har inlett med tre segrar på fem starter. Går nog med i ryggar under slutvarvet då hon fungerat bra bakifrån vid tidigare segrar.
Skrällen :
5 Nina Ginto är ytterligare en med dubbla galopper i raden. Vann lätt från utvändigt ledaren innan det och kommer Johan bara iväg från det snäva spåret så är hon inte mycket sämre än tilläggshästarna och det kan bli tufft att plocka 20m.
Vår Vinnare :
9 Sashay My Way


Spelförslag :
DD 1 : 7 Ilydia Boko
DD 2 : 9-10-11

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!