Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund Fredag 4/10

Först vill jag be om ursäkt för att gårdagens tips uteblev.
Har inte en aning om varför de inte kom upp?
Jag skyller på teknikstrul och som straff ska jag gräva fram lite bra H2H-spel till V75 på lördag.
Tisdagens dubbel var helt ok med 13ggr på Harran Boko och JJ.
Bra betalt.
Fredagens dubbel hämtas från Östersund och norrlandstrav sin vana trogen.
Två ganska ihåliga lopp med hästar som har tveksam form eller inte har vunnit på väldigt länge.
Kan bli bra betalt om man hittar rätt.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Elsa Mearas med Per Linderoth ser ut att få bära favoritskapet här. Segervan dam som har varit ute mot stentuffa hästar de två senaste starterna. Ner i klass här. Bra vid segern mot liknande motstånd. Inte startat med voltstart på länge men har ett bra spår och verkar inte så krånglig. Ok favorit men med ett sånt öppet lopp väljer jag att gå på hästarna på start.
Motbuden :
2 Belle Godiva tränas av duktiga Markus Pihlström från Sundsvall som skördat framgångar på V75 med stallet. Han känns uppåt i träningen säger man och får 7/10 i betyg från tränaren.
Senast gick hon sista varvet utanpå ledaren och höll bra till andrapriset. Liknande prestation här räcker väldigt långt. Ulf Ohlsson upp med.
5 Secret Of Joy tryckte sig till ledning senast och vann med många längder. Såg riktigt snärtig och fin ut hela vägen. Liknande styrning att vänta här och med bara en häst på springspår kan han nog få överta efter en bit.
Skrällen :
8 Alice ruda har varit ute i hårda lopp och hävdat sig bra. Två senaste tiderna är riktigt vassa för klassen. Har ett perfekt läge här och kan styra ut i andraspår direkt. Sen tror jag Djuse har vettig vinstchans till ok odds.
Vår Vinnare :
8 Alice ruda


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Timetobecool med Magnus A Djuse får bära favoritskapet på förhand trots bakspåret på kort distans. Visserligen vunnit fyra lopp i år med inte riktigt fungerat som han ska på slutet och har tröga startryggar vilket får mig att tvivla. Jag avstår.
Motbuden :
5 Holens Aquavit blir min vinnare i ett öppet lopp. Ulf Ohlsson upp och rätt rask från start. Felade utvändigt ledaren från spår fem senast men nu hoppar Ulf Ohlsson upp i sulkyn och det medför respekt. Vettig chans från tät när han går ner i klass. Kul idé
8 Homemade Bourbon har gjort två bra lopp i rad och trots utgångsläget kan han duga om han har lite tur och kommer ner i vettigt slagläge.
Skrällen :
4 Global Trademark från stall Pihlström igen har nog bäst grundkapacitet i gänget men stallet ligger lågt då han inte startat på länge. Skulle det klaffa från ett snällt lopp duger han gott men får nöja sig med skrällbudet då man kommer köra på chans. Rygg ledaren?
Vår Vinnare :
5 Holens Aquavit


Spelförslag :
DD 1 : 2-5-8
DD 2 : 5 Holens Aquavit

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!