Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund Fredag 12/9

Stjärnskottet Emilia Leo står i fokus när Östersund har tävlingarna under fredagskvällen. Men båda uppsittningarna brottas med bakspår och det är inga givna vinnare på förhand.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Beware borde bli favorit men körs av Emilia för första gången och har bara en seger på kontot. Gick bra från kön senast så bakspåret oroar inte men för mig bara en i mängden. Blir nog överspelad på het kusk.
Motbuden :
7 V.S Selma tryckte Kajan till med från start näst senast och var helt ohotad från spets. Gick även ok från svårt läge senast och Ulf Ohlsson upp är ett stort plus. Siktas mot tät igen och första hästen.
4 Global Wannabe kunde inte stå emot Berghs nyinköpta Italienska stridsvagn Van Gogh Z.S. senast men vann på ett bra sätt starten innan. Få starter innanför västen men outsider om hon får ett lopp på rulle.
Skrällen :
8 Sicilia I.E hamnade snett på det senast i loppet men fick en nyttig genomkörare inför detta lopp. Svårt läge men spår 8 bakom bilen men kanske hänger med framåt i draget på 7 V.S Selma och får en vettig position. Van vid tuffare motstånd men svårbedömd form.
Vår Vinnare :
7 V.S Selma


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
11 Osah's Bolt är motiverad favorit och en mer passande uppsittning för Emilia. Hästen känns lämpad för hennes körstil och är stark och oöm för positioner. Har verkligen hittat formen sen i somras och borde bli svårslagen här.
Motbudet :
14 Kathedral Zon testade V75 senast men hade svårt utgångsläge mot stentufft motstånd. Pengar var en framgång. Varit riktigt bra innan det och räknas bakom favoriten.
5 Bergakungen F kommer säkert dra på sig en hel del spel men har inte startat på nästan två år och behöver nog ett par lopp i kroppen. Pass.
1 Dancer Halbak är en norsk gäst som gått bra i Sverige tidigare men kan inte utnyttja innerspåret. Får lita på turen.
Skrällen :
7 Monbrini är lite upp och ner i prestationerna men har visat fin form sista starterna. Senast ryckte man alla skor men det föll inte så väl ut som man hade hoppats och aktionen stämde inte riktigt vilket gör fjärdeplatsen ännu bättre. Skrällbud om man återgår i balansen.
Vår Vinnare :
11 Osah's Bolt


Spelförslag :
DD 1 : 7-8
DD 2 : 11-14

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!