Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdagen 20/8

Dubbeln satt rätt enkelt igår men en favoritdubbel är inget att slå sig för bröstet med även om vi ”bara” spelade två kombinationer. Kul att se Sign Me Up Too tillbaka i full form i alla fall. Passas på V75 framöver.
Tisdagskväll och tävlingarna körs på huvudstadsbanan Solvalla och det är två bra lopp vi har att bena ut. Jättefavorit i första avdelningen som bara vinner?

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Virginia Grif med Örjan blir megalampa här i första avdelningen och jag ville fälla först men hittar faktiskt ingenting emot alls. Tycker dock inte hon har varit lika bra som i fjol men går ner så pass i klass att det bör räcka med en halvdan insats för att rinna undan.
Men jag skulle hålla nere insatserna lite då spelvärdet är väldigt lågt.
Motbudet :
3 Aron Palema är väl den som skulle kunna sno åt sig ledningen men Örjan gör sällan misstag och då ska Aron hålla undan dels för en guldhäst och även resten av fältet om Örjan tar dödens.
Lite för mycket om och men är min känsla men dock första (enda ) motbudet?
Skrällen :
4 Bottnas Commandeur la bort uppåt 60m på en galopp i ett försök i silverdivisionen på Axevalla under stochampionatshelgen för två år sen. Vann lätt ändå så fart finns det i den här herren. Skulle gynnas av högt tempo.
Vår Vinnare :
1 Virginia Grif

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
4 Howard T är en fin femåring hos Conrad Lugauer som har 7 segrar på 11 starter vilket borde ge honom favoritrollen i detta annars ganska jämna lopp. Howard är stark och oöm men lite sävlig i gången och jag tror att Conrad måste försöka få ta över ledningen tidigt om det ska kunna hålla hela vägen. Ska han anpassa sig till andras tempo är han sårbar.
Motbudet :
5 Exclusive Fire blir hyperintressant här och mitt val i loppet. Körs av Erik Adielsson som är mästare på voltstart så de tre galopperna i raden bakom bilen känns inte lika oroväckande med en sån kuskförstärkning. Känns som det är bara galopp emot.
Skrällarna :
12 Liam Dana gillade jag intrycket på näst senast och att han har en nolla högst upp förlåter vi då det var mot stenhårt V75-motstånd.
Jörgen Westholms hästar visar bra form och jag tycker han bör duga bra här med rätt resa.
2 Palais Bourbon må bara ha en seger men den kom från spets. Har gått i ledningen fem gånger och aldrig missat pallplats. Skulle nu min favorit galoppera bort sig och Uffe kommer till spets här kan han bita ifrån sig bra till ett högt odds. Tränas av duktiga Sofia Aronsson.
Vår Vinnare :
5 Exclusive Fire

Spelförslag :
DD 1 : 1 Virginia Grif
DD 2 : 2-5-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se