Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro Tisdag 13/8

Ett av uttagningsloppen till K.G Bertmarks minne inleder dagens dubbel. Vad är det för speciellt med det då? Jo, det är det största loppet som körs för amatörer varje år med 150 000 i förstapris. Således kommer det vara en del okända kusknamn på kända tränares hästar.
De två främsta ekipagen från varje lopp startar i finalen under Derbyhelgen.
Det är inte ovanligt att det går lite för fort i loppen och med en favorit från spår långt ut på vingen kan det bli samma visa denna gång.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Man Of Steel från stall Stefan Persson har fått två lopp innan för västen nu efter att varit borta i drygt ett år. Två raka andraplatser och ser ut att gå framåt med varje lopp. Senast gick han i rygg på vinnande Marcello Wibb och sköt till bra när luckan kom.
Startsnabb och siktar på spets men det får nog inte kosta för mycket.
Motbuden :
9 Sato har gjort väldigt bra lopp på V75 och möter liknande motstånd här. Fördel kusken som känner sin häst väl och har vunnit den tunga vägen förut.
2 Townshend Broline tränas av Peter Untersteiner och körs av Olof Thorson. Körsvennen kanske inte är känd för stora massan men Olof är en gambler ut i fingerspetsarna och har kört hästar hela sitt liv. Haft många fina hästar genom tiderna och tillhör absolut de bästa i detta gänget.
Hästen gick bra i skymundan senast från svårt läge och får garanterat ett bra lopp härifrån.
Skrällen :
10 Alegra B tränas av Conrad Lugauer och körs av stekheta Hanna Lähdekorpi som verkar vinna med allt för tillfället. Det blir lite utrustningsförändringar till denna start för att optimera balansen samt barfota runt om för första gången sen Elitloppshelgen förra året och då vann hon dansandes på 1.12.2 full väg. Mycket intressant start denna gång.
Vår Vinnare :
10 Alegra B

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Typhoon Face blir nog favorit i ett annars väldigt jämnt lopp men har galopperat tre gånger på raken och rankas ner därav i min bok. Annars är det en grundkapabel fyraåring som med all säkerhet kommer tjäna fina pengar framöver när han mognat till sig.
Vinstchansen är ok om han ens behagar gå felfritt men det är lite mycket ”om och men” vilket får mig att stå över spel.
Motbuden :
7 Vincent Horse var ute i Dam-SM senast och fick öppna alldeles för tufft för att försöka svara de två förhandsfavoriterna och tröttnade förklarligt. Vann från spets starten innan och når han spets denna gång räcker han långt.
2 Borups Racing ser ut att bli lite bortglömd till denna start och visst, det var första segern senast i år men han brukar gå bra den här perioden på året och har gjort fyra bra lopp i följd nu så från fint spår får han ses som ett allvarligt motbud.
3 Cassiopeia fick gå den tunga vägen senast i högt tempo och höll riktigt bra till ett femtepris med tanke på det tuffa utgångstempot. Går hon en liknande tid denna gång räcker det långt.
Skrällen :
11 Tyson Dimanche har fått ett lopp i kroppen efter vila och bör gått framåt med det hos sin nya tränare Magnus Dahlén. Ska bli spännande att se vad han kan få ut från den här hetsporren? Gick felfritt senast och det är väldigt positivt då han hos sin tidigare tränare Robert Bergh galopperade väldigt ofta. Kul skräll.
Vår Vinnare :
3 Cassiopeia men extremt öppet lopp.

Spelförslag :
DD 1 : 9-10
DD 2 : 2-3-4-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se