Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro Tisdag 16/7

Från norr till söder när travet går vidare till Jägersro och två stycken fina 2140m lopp.
Hollänska Jeroen W.M. Engwerda kommer med två fina chanser och även om det alltid är svårt att sätta in dom i svenskt sällskap så gjorde båda bra ifrån sig på Bjerke.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

7 Unar Bi vann enkelt från ledningen senast och öppnade 1.08,8 första 500 meterna. Spår långt ut på vingen men kan nå spets ändå. Klar förstahäst men kan kosta att nå ledningen så jag garderar tidigt.
10 Breidabliks Cognac hade jag nog spikat från bättre spår efter insatsen senast. Riktigt stark och oöm och skulle gynnas kraftigt vid överpace. Borde kunna komm igenom hyffsat och blir det bara lite lite tempo så är han grym till slut.
5 Tropicana Ås får gälla som min outsider i loppet. Älskar medeldistans och visade bra form senast som fyra i tufft gäng på V75 som Pastor Power vann. Har 7/22 på medeldistans vilket är riktigt bra statistik och spåret går inte heller att klaga på. Skrällen!

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

2 Jopi vann enkelt senast efter att ha körts till spets. Senast hon gästade Jägersro hade hon också spår 2 bakom bilen och tog ledningen enkelt men åkte dit på linjen. Det bör bli spets igen och nu kan det hålla hela vägen. Spik.
Ev Motbud : 
Bara två motbud som jag ser det och det är 1 Victoria Lane och 8 Very Many Legs där den förste kan få loppet i rygg på ledaren och har en sylvass finish och den senare har dåligt läge men hög kapacitet.
12 Vive le Vent från Holland tror jag får svårt från bricka 12. Om inte annat lär spelvärdet vara uselt.

Spelförslag : 
DD 1 : 5-7-10
DD 2 : 2 Jopi

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!