Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Skellefteå Måndag 15/7

Norrlandstrav och kallblod på dagens dubbel om man gillar sånt. Tycker dom är svåra att räkna på i vanliga fall och när det är stängt vid en halv miljon så blir det inte direkt lättare. J-O Persson har dock dragit vinstlotten och blir ekipaget att slå.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Spårtrappa vilket innebär att de bästa hästarna har sämsta utgångslägena så jag går på en av varje.
8 Jazza Håleryd visade bra form senast när hon vann både försök och final av Lyckselepokalen i fin stil. ”Långben” kör med stor respekt i Norrland och kommer hon bara till någorlunda från utgångsläget och spurtar som i finalen så är vinstchansen god.
1 Explosive River låter det som att man inte kan försvara innerspåret med men jag är mer positiv då övriga inte heller är speciellt startsnabba och Petri Salmela var nöjd efter senaste loppet och tyckte det var ett fall framåt. Rysare från bra spår.

Dagens Dubbel 2 – 1640m voltstart
1 Järvsö Fux är hästen att slå. Har 5/7 vinster på korta distansen och visat en bra kapacitet för övrigt. Har haft vissa inslag av galopp ibland men obesegrad felfri på denna distans och från innerspår med bara sex hästar på främre volten borde galopprisken vara låg.
3 Ålia Rännil vill jag ändå dubbla med då han är kvick från start och är loppets spetsfavorit.
Lär prova i spets och har hästen en bra dag kan han leda från start till mål.

Spelförslag :
DD 1 : 1-8
DD 2 : 1-3

 

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.