Speltips: Dagens Dubbel Tips till Rättvik Måndagen 8/7

Bra vecka förra veckan med 3/4 dubblar som satt till oddsen 81ggr-7ggr-28ggr. Enda dagen jag sprack satt ändå spiken Dear Friend i ett jämnt lopp så formen verkar god.
Sidnot innan vi kastar oss över Rättvik bara, när ska man sluta erbjuda spel på utländska banor? Spelsäkerheten är lika med noll. Igår till Jarlsberg förekom det felaktiga startlistor hos ombuden. Det är något varje gång. V75 är det starkaste varumärket ni har så ta hand om det innan de andra bolagen springer om er där med.
Nog med gnäll, rättvik var det ja och förutom årsdebut från fine William så bjuds vi på två rätt öppna DD-lopp. Tycker det är tveksamma favoriter i båda avdelningarna men sågar bara en på förhand.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
6 Victory Topline radade upp segrar inledningsvis tills han nådde V75 och då blev det lite grus i maskineriet. Gillar visserligen att gå i spets men jag tror inte han blir släppt till ledningen här och då är han ytterst sårbar. Har heller inte startat på ett tag så gardering känns given på kupongen.
3 Liam Dana Imponerade senast och blir mitt singelstreck på DD. Westholms hästar har toppform och den här killen är snabb från start och jag finner ingen anledning till att man skulle släppa till en tveksam favorit?
Senast fick han dödens på 5 Ronzon Face men visade grym moral och plockade ner denne till slut.

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
7 Iron Creek ser ut att bli favorit i avslutningen och skulle Thorsten pricka rätt från springspår så har hästen 2/2 i ledningen och trivs över distansen så visst kan det gå men garderingen kommer tidigt då det är orutinerade hästar över lång distans.
6 Couteau Rapide tycker jag känns väldigt intressant. Har haft svåra utgångslägen flera gånger men ändå levererat varje gång. Kajsa Frick är underskattad som kusk och från springspår borde hon komma till bra. Kanske t o m rygg ledaren? Gillar distansen och Susanne Landin är en duktig tränare. Har körts barfota runt om två gånger och båda över lång distans där det slutat med seger och en andraplats. Dags nu igen Susanne?
4 Zenone Bar var bra när han vann i Sverigedebuten men det var från spets och dit hittar han inte nu. Körs dock av Uffe och kapacitetsmässigt duger han gott här så klarar han bara spåret biter spurten bra.
1 Honey Bunny bromsade bort segern senast men det tog Jörgen på sig och med innerspår är hon garanterad en bra resa. Kan hålla ledningen med lite tur.
10 Kalashnikov kommer dra på sig mycket spel men är hopplöst osäker och ser knackig ut i actionen så jag avstår tills han visar bättring.

Spelförslag :

DD 1 : 3 Liam Dana
DD 2 : 1-4-6-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se