Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredag 7/6

Två intressanta lopp på dagens dubbel denna fredag och vi bjuds på ett snabblopp och ett styrkeprov. Jag har en idé i andra avdelningen på en häst jag har väntat på och han kommer vinna lopp när som helst. Härdad i riktigt tuffa gäng och har visat toppform en längre tid. Möter några riktigt bra långskubbare men borde kunna få bra ryggar under slutvarvet och jag tror spurten kommer bita bra till ett riktigt bra odds.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Men vi inleder med Östersundstravets stora damlopp över riviga 1640m och favorit borde väl
3 In Toto sund bli på tidigare meriter. Elakt att säga att hon skulle vara ojämn för hon gör bra lopp hela tiden men den där riktiga gnistan saknas ibland och så är det ju med ston. Med tanke på att jag har en idé i andra avdelningen så kommer jag gardera storfavoriten och hoppas på ett glatt odds men In Toto Sund är klar förstahäst och en ok chansspik för den som vill.
1 Unique Juni har gjort två helt ok starter efter Frankrikeäventyret och är nog värsta motståndaren till favoriten. Borde vara nära toppform och tål att göra en hel del själv. Med litet fält kan man välja det upplägg man vill.
5 Hope And Dreams möter kanske lite tuffare hästar än vad hon är van vid men samtidigt brukar hon starta med byngliga utgångslägen och körande Emilia Leo är den klart vassaste kusken i gänget så kanske att det lilla fältet väger upp för andra nackdelar.

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart
11 Västerbo Grosbois är hästen jag pratade om i ingressen. Hästen har startat flitigt på V75 och har tidigare haft ett rykte om sig att bara göra bra lopp i främre träffen men efter att konstant ha haft otur i spårlottningen har hästen utvecklats och gjort riktigt bra lopp bakifrån vid ett flertal tillfällen.
Näst senast var han tvåa bakom Cameron Dream men städade av helt helt koppel av bra långdistansare. Min förhoppning är att han ska få rätta ryggarna under slutvarvet denna gång för han borde få utdelning på sin fina form snart.
9 Spickelback Face och 1 Hulk Boko får dela favoritskapet och kommer farsan tidigt kanske Nicklas släpper och då för givetvis övriga svårt så det scenariot vore katastrof men det är 40m från start så det borde ta Bergh ett varv eller så att börja avancera framåt och då borde det var ”för sent”.

Spelförslag :

DD 1 : 1-3-5
DD 2 : 11 Västerbo Grosbois






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se