Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme Fredag 17/5

Lurigt Stolopp med spårtrappa och ett långlopp. Ett glatt odds borde ligga på lut kan man tycka men då krävs det nog att storfavoriten bränner i andra avdelningen. Ska normalt sett ha bra chans men det finns lite frågetecken trots allt.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Auto
3 Bear Victory blir nog rätt stor favorit och sett till läge och kapacitet är det nog rätt.
Men två galopper på de tre senaste starterna oroar.
Samtidigt är inte den gode Jansson lika vass som för ett par år sen och med tanke på att ledningen är upptagen samt att ston är väldigt ojämna från lopp till lopp så provar jag att fälla.
2 Undazzled Eyes har ingen jätterolig rad men har ändå plockat placeringar trots tufft motstånd och svåra utgångslägen. Nu äntligen har man läge för ledningen och där är hon obesegrad på två försök. Kan nog bli lite bortglömd här och jag spikar.
Motbud :
9 Fruska AM slog min tipsetta sist dom möttes men då hade båda 20m tillägg. Avslutade dock vasst och går ner lite i klass till det här loppet. Bara en seger på 20 starter oroar lite dock.
10 Xanthis Amber var trea bakom Fruska AM senast och är rejält kuskförstärkt till denna start. Jepson vann senast han körde och verkar lyckas med det mesta för tillfället.

Dagens Dubbel 2 – 2640m Auto
4 Knifetown Lover har en bra uppgift här efter ett litet uppehåll. Nicklas Westerholm borde kunna köra sig till ledningen tidigt här och där har han fyra segrar och ett andrapris på fem försök.
Har dock inte vunnit efter vila innan så jag garderar kort.
5 Thought Hanover var ute i ett kval till kungapokalen senast som vanns av Campo Bahia. Var chanslös då men sånt ger hårdhet för nästkommande starter och i nuvarande klass duger han fint.
10 Nouvelle Avenue verkar ha hittat en liten formtopp om man bortser från näst senast när han fick ett omöjligt lopp i tufft sällskap i ett försök till diamantstoet.
Har faktiskt vunnit V75 även om det var ett tag sen. Som jätteskräll är han ett kul streck.
Spelförslag :

DD 1 : 2 Undazzled Eyes
DD 2 : 4-5-10

Med Elitloppet i antågande kör 888 en kampanj där du får 16ggr på Readly Express och hela 26ggr på Propulsion om du öppnar konto genom länken nedan.
Mitt tips är proppen fram och bak.

För Oddsboozt hos 888 klicka här

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.