Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad 13/5

Ny travvecka och min favorit Jepson fortsätter leverera i parti och minut. Rensade bort 99% av alla system i V75-1 i lördags och vann Copenhagen Cup i Söndags med Handsome Brad efter att enkelt försvarat innerspåret. Grattis Uffe Och Carl-Johan!!
Breeders Crown på Dagens Dubbel idag och oerfarna ston i första avdelningen kan egentligen sluta hur som helst och är svårlöst.
4-åriga killar i avdelning två och där har man lite mer kött på benen men väldigt jämnt på förhand även där.
Häng med så reder vi ut begreppen.

Dagens Dubbel 1 - Breeders' Crown - Treåriga Ston
6 Posh Shopping imponerade från ledningen i debuten för Peter Untersteiner och blir nog favorit här. Siktas återigen framåt och ska slås från ledningen. Dock första starten bakom bilen så det kan vara idé att kolla om Peter provar bilstart innan tävlingarna.
Men är helsyskon med Heavy Sound så har att brås på.
Jag chansspikar då värsta motståndarna handikappas av risiga spår.
Motbud :
9 Global Anniversary från Johan Untersteiner visade bra fart i debuten. Lite utelämnad från svårt spår men ska nog inte nonchaleras.
11 Schweppes Tränas av duktige Ola Samuelsson som alltid får fram bra unghästar. Har varit nerspelad varje start sen debuten och senast svepte han enkelt förbi alla när Christoffer vred på. Spåret är givetvis dåligt men det är inte hästen.
12 Darling Godiva lär inte tillhöra de mest betrodda men Lars I Nilsson är även han en duktig unghästtränare och körande Adrian har självförtroende nog att lotsa runt en ko och tro på vinst.
Kan få många bra ryggar under slutvarvet att gå på.

Dagens Dubbel 2 - Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker
4 Romero blir mitt förstaval. Bra spår jämfört med favoriten och är obesegrad i ledningen på ett försök. Conrad Lugauer tränar och hans hästar går ju som tåget. Varit som sämst tvåa i sina fem senaste starter. Känns som en vettig vinstchans.
10 Hurricane River har mest meriter och tränas återigen av Ola Samuelsson. Har haft vissa problem att hålla ordning på benen men vid sunda vätskor har han givetvis vettig chans. Femteplatsen senast var i ett kval till Kungapokalen där han fick ett för tufft lopp så det tar jag inte så hårt på.
5 Dexter Brick får bli skrälltipset i loppet. Härdad i riktigt tuff konkurrens och Mattias Djuse både tränar och kör. Var trea bakom en viss Jaguar Dream i årsdebuten senast på en vass sluttid.

Spelförslag :

DD 1 : 6 Posh Shopping
DD 2 : 4-5-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se