Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 30/4

Tävlingar på huvudstadsbanan och det bjuds på ett snabblopp och ett medeldistanslopp med spårtrappa vilket gör andra avdelningen lite mer svårläst.
Men har en bra feeling för min vinnare så vi går för lite odds.

Dagens Dubbel 1 :
1 Arras Cando öppnade snabbt från samma läge senast och är spetsfavorit på nytt. Kan dock bli lite kubbning från start så jag garderar.
3 Load Relief är också startsnabb även om det är svårt att ta en längd sida vid sida så kan han göra livet surt för favoriten. Jag spelar inte på Dagens Dubbel då det ser ut att bli en tuff inledning och samtidigt har han galopperat lite för mycket för min smak.
4 Ribaude är en strulpelle men besitter hög kapacitet. Distansen är kanske ingen fördel men skulle inledningsvarvet bli snabbt är han riktigt tuff sista biten.
10 Scotch Brodde tränas av duktige Stefan P Pettersson men har återigen haft otur i spårlottningen.
Går dock bra varje gång och har en bra startrygg i 3 Load Relief. Jansson är kanske inte den offensivaste kusken men gör heller sällan några misstag. Loppets outsider.

Dagens Dubbel 2 :
5 Coogan körs av Örjan och tränas av Redén. Att gå emot en sån storfavorit må vara dumdristigt men samtidigt är värdet noll att spela på dagens dubbel. Då avstår jag hellre i så fall.
Speciellt då årsdebuten var allt annat än bra. Såg inte alls bra ut i aktionen och jag hoppas att han får lite trafikproblem här. Ska givetvis vara favorit på styrkan och med lopp i kroppen men möter tuffa motståndare denna gång.
11 Jaques Noir är en V75-härdad häst hos självaste Nurmos och tål lite tuffare upplägg. Var riktigt vass senast men han inte ikapp den italienska gästen.
Jorma kör istället för Adielsson men det ser jag inte som en försämring.
Jag spikar!
8 It's Showtime Zaz är en annan fin häst som handikappas också av svårt spår. Går alltid hela vägen in i mål och är ett tänkbart skrällbud.
6 Cameron Dream är ett nyförvärv hos Goop och det ska bli intressant att se hur han utvecklas framåt. Men vill gärna se en bra prestation innan jag lägger pengar på ekipaget.
1 Busy Doin' Nothing borde vara närmast chanslös i detta gänget men avslutningarna har varit riktigt bra på slutet och är rejält kuskförstärkt denna gång och är ett kul platsspel.
Kolla även H2H-motståndare när oddsen släpps.

Spelförslag :
DD 1 : 1-4-10
DD 2 : 11 Jaques Noir






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se