Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 9 April

Spårtrappa i första avdelningen över 2640m och vem som blir favorit är inte svårt att lista ut.
Stolopp över 2140m i andra avdelningen men han kan ju inte vinna allt? Eller?
Förväntar mig inga dunderodds den här Tisdagen.


Dagens Dubbel 1 :
Alessandro Gocciadoro. Det var många som lyfte på ögonbrynen förra sommaren när han dundrade in V75-vinnare på löpande band. Inte bara att hans hästar vann utan som dom gjorde det.
Mjölksyra fanns inte och elaka tungor pratade om otillåtna medel, spec eftersom han kom från Italien. Nu testas alla vinnare så vi kan lägga ner dom spekulationerna och istället fokusera på 2 Vicario som kommer bli stor favorit i första avdelningen och jag håller med.
Sex raka segrar, visserligen i Italien men styrkan verkar vara ett signum för Alessandros hästar så jag räknar med att distansen är en fördel.
För er som vill gardera så möter han två bra motståndare i form av 9 El Fitzgerald och 6 Bucks To Burn men med tanke på spåren så spikar jag.


Dagens Dubbel 2 :
Här har Alessandro spår två igen med Visa As som borde ha vettig chans. Offensiv körning att vänta.
1 Quite Nice årsdebuterar och man aviserar barfotabalans. Lennartsson är nöjd med träningen i vinter och hon räknas direkt från passande läge.
Av övriga är det 10 Chapter N.Deo som räknas men jag tycker inte riktigt han får till det mot lite tuffare konkurrens. Bara outsider trots Örjan.


Spelförslag :
DD 1 : 2 Vicario
DD 2 : 1-2

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Sveriges bästa

Kända profiler