Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna 8 April

Ett voltstartslopp över 2140m och ett snabblopp över 1640a med två relativt stora favoriter.
Jag försöker fälla en.


Dagens Dubbel 1 :
6 Winner Bac har hittat stilen i de två senaste starterna efter att ha haft svårt att ha ordning på benen tidigare. Frågan är hur mycket man vågar ladda från start och Marcus B Svedberg är inte den vassaste voltkusken så jag provar att gå emot även om segerprocenten är hög för övrigt.
3 Evander Am Galopperade senast med segern på gaffeln men nu är det åter proffskusk och skulle favoriten göra bort sig så är Evander Am första motbudet.
Schabblade lite med travet senast och jag räknar med att man har åtgärdat det till denna start.
1 Amorino har varit ute i mycket tuffare konkurrens än detta och hävdat sig väl. (bl a fyra bakom Tony Afrika på V75) Lars-Åke Söderholm är en seriös hemmatränare och är garanterad ett bra lopp från innerspår.
8 S.G Flying Diaval årsdebuterar och det är kanske tufft att tro på vinst direkt men har vinterträningen fallit väl ut så är motståndet ganska svalt denna gång.
Kombon Walmann/Haugstad är inte min favoritkomb men då han är tränaren med överlägset bäst meriter i fältet så streckar jag även denna.


Dagens Dubbel 2 :
Här spikar jag 3 New Steel som har perfekt utgångsläge över kort distans vilket hon trivs allra bäst med. Klarar bara Claes Sjöström att svara ut 6 Brothers In Am första biten är vägen öppen mot mål.
Har sju segrar på tio försök i spets och brukar gå bra direkt efter uppehåll.
Spik!
Motbudet är i första hand 1 Reigning Moni som har öppnat bra tidigare från innerspår bakom bilen men får nog försöka vinna från rygg ledaren den här gången.

Spelförslag :
DD 1 : 3-1-8
DD 2 : 3 New Steel

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.