100m_till_starts blogg

Speltips: Fuxen spurtar till vinst

Kvällens spel blir 11 Coktail Fortuna som startar i lopp 9Bergsåker. Senast gjorde hästen debut för Robert Bergh och såg ruskig läcker ut. När hästen fick anfallsorder varvet kvar gick det fort och han tog genast grepp om ledaren och försvann från övriga. Det såg ut som hästen tagit ytterligare kliv i sin utveckling, och han lär tjäna mycket pengar på travbanan framöver.

Eftersom det är spårtrappa ikväll så hade han på förhand ett dåligt spår. Dock har det blivit bättre då han blivit nerstruken från spår 11 till spår 10. Härifrån gäller det att söka ryggar och spara speeden tillslut. Sitter hästen inte allt för illa till inför slutrundan så tror jag han speeda förbi samtliga och vinner. Stallet låter positiva om distansen och ser inga problem med den. Hur hästen hanterar skorna ikväll kan man aldrig veta till 100 %. Men stallet låter trygga och det får man gå efter.

De två värsta motståndarna Nakoda Goj och Ready Ribb är båda bra hästar, men jag tycker inte de är i samma klass som Coktail Fortuna. Nakoda Goj såg också han ruskig fin ut senast, men det var i ett billigt gäng och ifrån ledningen. Från spår 8 krävs det tur att hitta position och han behöver nog ett maximalt lopp om han ska kunna stå emot min spelidé tillslut. Detsamma gäller Ready Ribb som har distansen till sin fördel. Om han ska stå emot min spelidé krävs det att Ohlsson kör på klockan i ledningen och får tillräckligt med längder på upploppet för att kunna hålla undan.

100m_till_starts blogg

100m_till_start

Finns på Twitter som 100m_till_start

100m_till_start beskriver sig själv som en travgalen person som följer travet dygnet runt. Ett bra minne tillsammans med analytisk förmåga har gjort honom till en vinnare, samtidigt som han försöker se saker som ingen annan gör och gå sin egen väg.  Spelmässigt är han en allroundtippare med förkärlek till V4 och V3.

Sveriges bästa

Kända profiler