Don Kiwins medlemsblogg

Sevilla fräschare än någonsin!

Sevilla. Den här hästen har jag följt sedan tiden hos Per Nordström och nu hos stall Lövgren. Alltid högkapabel; alltid något extra.

När jag nu ser hästen efter tre lopp hos Lövgren måste jag säga att hästen ser fräsch och fin ut. Han har växt in i sin kropp och fått aktionen att flyta mycket, mycket bättre. Med den insikten och en häst i full form, då måste jag gå på hästen rakt ut. Jag spelar 4 units till oddset 2,90 hos Unibet.se.

Loppet då? Ja, den här gången har jag räknat ut att 8 Sevilla och Lövgren sitter i ledningen efter en kortare stund av racet. Det är alltså framåt som gäller för att vinna loppet. Distansen är tilltalande och sedan är min feeling att 8 Sevilla kan stå emot framförallt 14 Tuxedo Bi och 11 Just Wait and See.

 

Don Kiwins medlemsblogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar H2H, vinnarspel och tvillingspel.

Missa inte veckans bästa bonusar!