facits medlemsblogg

Franklin en lägesgynnad fyraåring att se upp för

4 Franklin Face kan öppna snabbt bakom bilen och det är mycket värt på Jägersro. Blir det spets är det inte omöjligt att Adrian Kolgjini kör där och då blir fyraåringen svårslagen. Mest troligt är det dock att han får krypa ner i rygg på favoriten 3 Digital Data. Där kan han sannolikt sitta ända fram till upploppet och vid minsta lucka kommer kusken att dra i högertömmen. 

Med ett lopp i kroppen efter lång vila var han mogen en riktigt fin insats senast. Då var han tvåa bakom en riktigt bra häst och det var rejält med luft ner till trean i mål. Positionerna blir viktiga i kvällens lopp då det finns ytterst få hästar i fältet som normalt kan vinna tunga vägen. Med en brasklapp för hästens orutin är Franklin Face ett hett platsbud ikväll.

facits medlemsblogg

facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Missa inte veckans bästa bonusar!