Speltips: V75-systemet Kalmar 26 januari

V75-1: Bronsdivisionen över 2140 meter inleder omgången och här hittar vi omgångens största favorit i Joakim Lövgrens 7 Illuminati. Han är utan tvekan en av vinterns succéhästar och kommer med fyra segrar på det fem senaste starterna. Senast körde kusken Bernardo Grasso tidigt till ledningen sedan vann hästen enkelt över lång distans med krafter sparade. Är han lika bra som på slutet och det givetvis toppchans i detta gäng. Men medeldistans är inget plus och han riskerar en tuff inledning fram till ledningen. Klar förstahäst men som 70 procentare väljer vi att dubbla systemet med 9 Minnestads Ecuador. Jesper Hedqvist fina häst har visat toppform på slutet och står verkligen på tur för en fullträff. Näst senast, 31/12 på Axevalla, avslutade han mycket vasst efter sen lucka och hade utan tvekan vunnit det loppet med lite klaff. Senast avslutade han starkt ute i spåren som trea på V75. Klockan visade 1.14,0 sista 1000 på en regntung bana och segrade det loppet gjorde Joakim Lövgrens Sevilla. Han har lyft sig i biken och formen är utan tvekan på topp. Han har bra startrygg och borde sitta bra på det direkt i andraspåret. Får inte favorit ”allt” gratis kan 9 Minnestads Ecuador mycket väl utmana om seger, starkt lås!

V75-2: Jämnspelat lopp där Peter Untersteiners 3 Majestic Wine med Henriette Larsen är favorit i skrivande stund. Han kommer med tre raka segrar inför detta och är under utveckling. Senast avgjorde han enkelt efter en fin resa och det med tillsynes krafter kvar. Han har högt kunnande men är lite speciell av sig och inte helt att lita på. Lite spänd i aktionen och vid det flesta segrarna har gått undan på klasshästens vis utan att blivit helt utmanad sista biten. Nu är det tuffare emot än på slutet och vi håller galopprisken som hög, givet att gardera. 5 Sobel Photo är den tidiga ledaren i loppet och såldes hästen att slå för övriga. Han kommer med två raka segrar och är under utveckling. Senast på V75 31/12, vann han från ledningen och det med till synes krafter kvar på ett imponerade vis. Erik Adielsson upp denna gång och det skulle mycket väl kunna bära hela vägen. 1 Callipygian är en häst vi gillar som nu har två lopp i regi Johan Untersteiner och borde närma sig toppformen. Senast var han klar favorit på V75 och höll klart bra från ledningen som tvåa. Kan öppna klart bra och borde få en fin resa i främre träffen, given på kupongen.

V75-3: Gulddivisionen över 2140 meter och klar favorit blir 1 Jairo vilket vi ställer oss aningen tveksamma till. Han kommer med tre raka segrar och har toppform. Men senast fick han att kört i halsen och avgjorde bara knappast utan att imponera på oss. Han håller knappast upp ledningen och det känns givet att gardera. Vi väljer istället att ge tipset till 6 Västerboonthenews som tidigt borde sitta i ledningen. Han gjorde det bra senast som trea i loppet som vanns av 1 Jairo. Borde närma sig toppformen och i en ”dålig” gulddivison borde han bra chans att kunna spåra detta runt om. Loppets roliga drag är utan tvekan 2 Archangel Am. Han har två lopp i kroppen på svensk mark och ser bättre ut än på länge. Näst senast höll han starkt som trea bakom Michelangelo Ås samt Baron Gift. Senast såg han mycket fin ut före loppet men gjorde dessvärre bort sig med galopp bakom bilen. Erik Adielsson upp är ett klart plus och han sitter bra på det direkt i andraspåret, pass upp.

V75-4: Voltstartslopp för ston över grunddistansen 2140 meter som blir jämnt spelat. Tipset väljer vi att ge till 12 Ritz Guiness som visat toppform under en längre tid och möter ett lämpligt motstånd. Hon var grym vid segern 21/11 på Solvalla, då hon flög förbi dom längst ut på upploppet via 1.11,0 sista 400. Näst senast var hon hårt spelad på V75 och gjorde ett klart bra lopp som trea bakom bland annat vinnande Pastor Power. Insatsen senast som tvåa var även den bra och med lite klaff kan hon flytta på sig över ett upploppet. 3 My Liberty visade 13/1200 meter för tre starter sedan efter galopp på ett bra vis. Segrade gången efter på ett imponerande vis med tillsynes krafter sparade. Senast höll hon mycket starkt som tvåa efter en tuff resa och var den ”moraliska” vinnaren i loppet. Jepson upp nu och skulle hon hitta till ledningen kan det mycket väl bära hela vägen.

V75-5: Klass-l över 1640 meter och klar favorit i skrivande stund är Peter Untersteiners 5 Kaiser Håleryd, vilket vi ställer oss tveksamma till. Han har i och för sig höjt sig och kommer inför detta med två raka segrar. Senast från ledningen på ett bra vis utan att riktigt utmanas. Vi tror inte han kommer till ledningen denna gång och Ingves istället för Peter Untersteiner är ett klart minus. Är inte enligt oss bättre än någon annan i fältet och att han ”bara” vinner detta bakifrån, tror vi knappast. Givet att gardera då det kryllar av motbud. Tipset väljer vi istället att ge till 10 DontbreakthebankÅs. Han är påväg mot toppformen och får nu Erik Adielsson i sulkyn, vilket känns klart spännande. Känns som en sprinter och med lite klaff fäller han många över det långa upploppet. 1 Vis Dell’Olmo håller vi som spetsfavorit och från ledningen kan det mycket väl bära hela vägen. Har tre av fyra i spets och lär köras i spets om hon håller upp. 9 Pikachu Face avslutade 1.10,0 sista 800 senast med bra fart över linjen. Toppform och given på kupongen. Vi varnar även för skrällen 12 Nimbus Bumblebee. Vi minns bland annat när han slog Prosperous samt Martin De Bos på Kalmar 23/11. Biken återigen på och med lite klaff ska han inte nonchaleras.

V75-6: Voltstartslopp över grunddistansen 2640 meter och här väljer vi att spika 6 Capture. Han kommer med toppform inför detta och borde ha toppchans att spåra runt om. Vi har jagat honom under en längre tid och ni måste det vara dags för honom. För tre starter sedan avslutade han mycket bra som trea via 1.13,5 sista 700 ute i spåren med full fart över linjen. Näst senast såg hästen strålande ut men när Kim Eriksson skulle vrida på i sista sväng gjorde han dessvärre bort sig med galopp. Att det var segern som rök i det läget var inget att snacka om. Senast var han omgångens stora vrål på V75 efter att tränare Christoffer Eriksson lämnat ”klart”. Han var påväg mot ledningen men galopperade dessvärre i första sväng. Ställde sig men tappade massivt med position. Trots det styrde Eriksson på 800 kvar och svepte fältet på långsidan. Han såg ut som en vinnare i sista sväng men blev trött till slut och fick nöja sig med en andraplats. Thomas Uhrberg från springspåret är sedan gammalt svårslagen och vi blir förvånad ifall han tidigt inte sitter i ledningen. Vi jobbar in 6 Capture från spets till slut, spik!
V75-7: Silverdivisionen över 1640 meter avslutar omgången från Kalmar. Vi väljer att spika 1 Global Trust som borde ha bra chans att spåra detta runt om. Han har bränt i två raka starter som jättelampa på V75. Senast fick han trava utvändigt om ledaren men hade inte sin bästa dag och var slagen redan i sista sväng. Han fick tävla med brodd senast vilket inte passade. Nu slipper han brodden vilket vi ser som ett klart plus. Kort distans är hans likör och från ledningen mot dessa borde han ha toppchans att vinna. Vi spikar och jobbar in Jorma från start till mål i avslutningen.

Stora systemet:

V75-1: 7,9 (1,2)

V75-2: 1,2,3,5,7,8,10,11 (9,6)

V75-3: 1,2,4,6,7,8 (5,3)

V75-4: 3,10,12 (9,2)

V75-5: 1,3,5,6,9,10,12 (8,4)

V75-6: 6 Capture (13,8)

V75-7: 1 Global Trust (9,2)

1008 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 7,9 (1,2)

V75-2: 1,2,3,5,7,8,10,11 (9,6)

V75-3: 6 Västerboonthenews (2,1)

V75-4: 3,10,12 (9,2)

V75-5: 1,3,5,6,9,10,12 (8,4)

V75-6: 6 Capture (13,8)

V75-7: 1 Global Trust (9,2)

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se