Speltips: V65-jackpott Solvalla 26 maj

Solvalla

V65-tips till Solvalla 26 maj

V65-Omgången.

Ett ovanligt inslag med V65-tips från oss från trav.se, men så är det också första tävlingsdagen under Elitloppshelgen, med tillhörande storsatsning på inspelat material och skrivna tips, men även annat smått och gott. Fortsättning följer..

Extra krydda är en jackpott som levt kvar från förra veckan och vi får 2,5 miljoner extra att spela om, under en omgång som vanligtvis har klart högre omsättning än en vanlig fredagslunch. Klassen på omgången är också relativt bra.

Video-tips & Andelar.

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på Facebook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Andelsspelet öppnas till onsdagen som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans.

Bästa Spiken!

I den andra avdelningen är vi inne på att 5 King Of Twilight har en bra chans att köra sig till ledningen och då ska det vara toppchans. Hästen har visat sig duga i klart bättre omgivningar än denna och har nu två lopp i kroppen.

Gå Kort!

Det står högt tempo i programmet i den femte avdelningen, där 1 Sweet Lins har visat att hon kan gå vansinniga tider i spets på kort distans. Denna gång möter hon ändå två stycken som vi tror kan profitera på ett högt utgångstempo och kanske kan vara hårdare än favoriten, i form av 11 Ikarus Love och 12 Candido Jet. Vi stänger loppet på dessa.

Avdelning 1.

Omgångens ”storis” dyker upp direkt i form av Nurmos löfte 9 Isco Am. Denna är obesegrad ännu och har imponerat storligen. Det ser ut att vara en bössa och ska givetvis ses med mycket bra chans. Väldigt intressant här med första skorycket, men det är bakspår och hästen har varit ifrån och nu får vi också första indikationen på banans beskaffenhet. Det brukar kunna vara lurigt med bakspår denna helg även om storfavoriten säkerligen körs offensivt. Vi garderar hur som helst.

2 Kind of Steel tycker vi är en het utmanare. Har övertygat stort vid raka segrar i Norge och intrycket har varit det rätta. Även visat ljusglimtar vid Sverigebesök och duger bra i omgivningen. Kan vinna loppen på lite olika sätt och känns relativt allround. Bra spår här och kanske kan få överta ledningen och göra lite match av det hela.

Spets initialt är vi rätt säkra på att 3 Go To Manny tar. En bilföljare i sina bästa stunder som nu har varit ifrån i ett år och extra intressant att återkomsten sker just här. Hästen har kanske sina bästa stunder över den kortare distansen och ett snällare upplägg är att förvänta sig här, men hästen har bra kapacitet och är garanterad en fin resa här, även om den tidigare anmälda utrustningen (barfota och jänkarvagn) nu förvandlats till skor och vanlig vagn.

8 Damon Hill Treb är meriterad och första springare från Stall Gocciadoro denna elitloppsomgång. Han brukar ha en tendens att spänna musklerna redan på fredagen och denna är ett tidigt bud trots spåret. Det kan även sägas om 12 Breidabliks Bombay som har ett kallt spår men till gengäld första amerikansk sulky.

Vi avslutar med omgångens bomb som är 10 Huit som är kraftigt uppåt för dagen. Mycket tapper senast efter omöjligt upplägg och bra även gången innan vid seger. Denna kan springa länge utan att bli trött och är ofta underskattad av många. Intressant som helt ospelad

Avdelning 2.

Istället för att gå på storfavoriten i den första avdelningen som omgångens bästa spik så väljer vi att landa på omgångens bästa spik här istället. Det handlar om 5 King Of Twilight som nu har två lopp i kroppen och som förra året visade glimtar om vilken kapabel häst det är. Hästen låg precis bakom i tvååringskullen och gjorde dessvärre bort sig med galopp i elddopet under Uppfödningslöpningen. Hästen borde vara klart uppåt i form och kan öppna rejält. Även om vi inte tror hästen kan ta spets av egen kraft så borde chanserna att köra sig dit vara goda och då tror vi han vinner.

Spets i ett första skede tar nog 1 You To Class men möter helt annat motstånd denna gång så borde kunna släppa. Från de bra lägena är det mycket streck 2 G R Torso och 3 Västerbo Exciting men är inne på att båda möter tuffare motstånd nu och känns lite överstreckade. Givetvis var den senare duktig på första barfota men det handlade om ett lopp med bara fem hästar med.

Tuffaste motbudet tror vi istället kan vara 8 Nehemiah Boko som mötte King of Twilight förra året och då var favoritspelad mot densamma. Lopp i kroppen nu och var duktig senast. För skrälletare nämner vi 7 Pure Steel som visserligen inte fått till det i år, men får Magnus A Djuse upp denna gång och var faktiskt påpassad i Uppfödningslöpningen ifjol.

Avdelning 3.

Vi ser en mycket stor favorit i 3 Celiaz från stall Gocciadoro. Hästen var klart uppåt efter en tung resa sist och har vunnit på Vincennes i vinter. Gynnas av bara ston emot. Bra chans men tycker hästen ännu är lite svårbedömd. Vi garderar.

Med vilka då? Ja, här vimlar det av streckvärda garderingsbud. Det som ska sägas är att detta är en spårtrappa och mycket riktigt återfinner vi en hel del garderingsstreck ”där bak”. T ex i form av 10 Doyourbest som precis som favoriten tävlat mycket i Frankrike. Tillbaka på svensk mark senast och höll ändå helt okej efter fått elak press i spets i ett bra gäng! Denna gång blir det både barfota runt om och jänkarvagn och 3% trodde vi skulle bli mer.

Loppets fynd tycker vi ändå är 9 La Sassicaia som nu gör debut för Djuse och dessutom går första gången i bike. I och med att hästen varit hos Robert Bergh har ju hästen inte fått chansen i denna vagn och vi ska komma ihåg att den här tävlat mot den absoluta eliten av ston i Sverige sedan tidigare. 4% är mycket streckvärt.

6 Loaded Leila har vi tidigare flaggat för på barfotabalans och hästen har inte riktigt kommit till i loppen men avslutningarna har varit bra i skymundan. Vingelläge igen men duger om klaff. 2 Ninias Kiss är bättre än raden och har äntligen fått ett bra spår och 4 Isabelle Cash gör högintressant årsdebut. Vi minns att hon i stunder matchade de allra vassaste fyraåriga stona förra året.

Avdelning 4.

Ett av de mer jämnstreckade loppen ser 5 You To Updated som knapp favorit. Även detta är en spårtrappa och hästen har väl höjt sig lite barfota runt om utan att de slagit några riktiga gnistor även om upphämtningen efter galopp senast var positiv. Däremot inget spetsbud i vår värld och bara en av flera.

Vi tippar istället 11 Mook som ofta svarar för rejäla prestationer och har en vass slutrunda att tillgå. Kommer maxas i utrustningen och utan fel blir hästen svår att stå emot. Vi tror att hästen är tuffast till slut och lyfter fram henne som kompletterande spik.

12 Superior Princess återkommer och visade fint kunnande i vintras. Första skoryck nu dessutom.

Intressanta ändringar med första jänkarvagn blir det på både 1 Juicy och 2 Jula Sunshine. Den förstnämnda blev grovt störd senast och var ursäktad medan 2 Jula Sunshine visat bättre takter från början än till slut. Med jänkarvagnens hjälp kan hon mycket väl leda runt om

Avdelning 5.

Mycket motiverad favorit i 1 Sweet Lins som sprängde ljudvallen på Färjestad i våras. Hästen har sedan inte varit lika bra men det är i spets på kort distans som hästen varit som allra bäst. Kommer nog springa en väldigt låg tid och ska ses som ett spikbud.

Motbuden kommer främst från de sämre lägena. 12 Candido Jet är en fin italiensk gäst från Gocciadoro som kan profitera på det förväntade höga tempot. Tidig!

Tidigt bud är också 11 Ikarus Love som visat prov på stort kunnande vid tidigare Sverigevistelser och här har man säkert spänt bågen. Bakom dessa ser det klent ut .6 Tilda Express har visserligen rätt bra förutsättningar med maxutrustning och framspår på rätt distans. Nu blir det väl svårt att lugga 1 Sweet Lins på spets men hästen har blixtrat till förr. 9 Benedetto O P har mycket bra fartresurser för loppet, men kusken vinner allldeles för sällan för att denna skall kunna tas på något större allvar mer än som storskrällbud.

Avdelning 6.

Ett spelvänligt långlopp avslutar omgången. Jämnspelat även här men favorit är 12 Mellby Indigo som vi sett en del på V75. Stark som få men kämpar med sin stil och har svårt när det går fortare i lopp. Barfota runt om för blott tredje gången och det är ett plus samtidigt som det gör hästen mer osäker också. Räknas men en favorit i fara ändå.

Vi gillar 1 Brasco Boko som återkommit på fint sätt efter långt uppehåll för Oscar Berglund. Nu blir det Magnus A Djuse upp, det är två lopp i kroppen och barfota bak. Leder mycket länge, men återstår att se hur länge. Det är trots allt långloppsdebut och möter några specialister över distansen.

Allra starkast i loppet kanske 14 Håna Am är. Blir i stort sett aldrig trött och höll jättebra senast. Är ofta väldigt bra när den fungerar, vilket ju tyvärr händer mer sällan, och detta är en intressant smällkaramell vid felfri avgång. 13 Prometheus gör det bra mest hela tiden och nu vankas barfota runt om som hästen gått bra på tidigare.

Bakom dessa som ändå sticker ut nämner vi 8 Glen som tänt till. Mötte ju likaledes betrodde 10 Olimp härförleden när den sistnämnde storskrällde, när Glen var spelad till under tre gånger. Lika på strecken nu och det känns tokigt. Vi rankar 8 Glen klart före och hästen är närmast utanför vår kvartett på systemet.

Systemförslaget.

  1. 2,3,8,9,10,12
  2. 5 King Of Twilight
  3. 2,3,4,6,7,9,10
  4. 11 Mook
  5. 1,11,12
  6. 1,12,13,14

504 rader som kostar 504 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se