Speltips: V64-systemet Axevalla 4 februari

V64-1: 5 Amphibian Madness tävlar sedan några månader tillbaka på en helt ny nivå, hon har främst blivit betydligt tuffare. Hon övertygade stort vid seger på Axevalla för tre starter sedan och visade fortsatt fina takter vid andraplatsen på Mantorp senast. Hon är en het segerkandidat denna gång. 6 Earn N´Burn känns klart intressant här. Han öppnar snabbt bakom bilen och som trea näst senast hade han lite sparat i mål, det loppet vannas av klassige Shorthanded Jag. Kommer han till spets här så kan han bli svår att besegra över den korta distansen. 1 Vinder var senast ute över aktuella distansen på Solvalla, med Björn Goop i vagnen så resulterade det i en andraplats. En allround travare med ett fint läge, han kan mycket väl sluta långt framme.

V64-2: 6 Rocky Bear verkar trivas förträffligt hos duktige amatörtränaren Håkan E Johansson. Hästen hade oflyt senast i V75 då han drogs bakåt av en trött rygg och inte riktigt fick chansen. Han skötte sig bra som V75-fyra på Axevalla för tre starter sedan och är högaktuell här. 14 Sara Palema hade två raka segrar innan hon gjorde bort sig med galopp senast. Lurigt läge här med spår tolv på tillägg, hon måste ändå rankas högt på sitt grundkunnande. 5 Wally Cocktail är ganska bra för klassen och har nu fått ett lopp i kroppen efter en tids vila. Han är inte helt att lita på, om felfri så kan han vara med och fightas om segern. 2 Key West Snapper har segrat i en av sina tolv starter, vilket är ganska magert sett till kunnandet. En ständig outsider.

V64-3: 6 Miss Golden Wine har, likt de flesta av Tommy Karlstedts hästar, hittat nya växlar i samband med flytt till ny gård. Hon vann näst senast enkelt trots en tung resa och hon var senast duktig trea på Solvalla i ett lopp med 300.000 kronor till vinnaren. I en omgivning som denna är hon svår att frångå som tipsetta. 2 Restless kan en hel del i grunden, för fyra starter sedan segrade hon i ett V64-lopp på Åby. Senast handlade det om första starten i regi Anna Forssell, hästen gick då klart bra efter en inledande galopp och vi streckar henne tidigt denna gång. 9 Simb Ratita har varit tvåa två gånger i rad på slutet. En speedig häst som kan räcka till vinst, även om det nu är lite längre sträcka att springa jämfört med i de senaste starterna. Hon höll tappert näst senast.

V64-4: 9 Simb Triumph är ett löfte, det har på slutet blivit två raka segrar och han vann senast med en hel del sparade krafter. Lång distans nu, det känns inte som något bekymmer för den rejäle fyraåringen och trots att han inleder från bakspår så väljer vi att spika. 1 Digital Science är ingen enkel travare, han har svårt att få aktionen att stämma perfekt några längre sträckor. Men, han har ordentlig styrka och var duktig tvåa näst senast. Ett tidigt motbud även om han knappast kan utnyttja läget här på rätt sätt. 6 Quickstep Sox felade dubbelt senast. Gången före ledde han loppet länge efter att ha tagit sig till ledningen från spår åtta bakom vingen. 8 Giovetsi har svarat för en del starka insatser så här långt i karriären och är en het platskandidat denna gång.

V64-5: 1 Hjalle Palema har segrat i fyra av sina nio starter. Denna uppgift ser på förhand mycket passande ut, han är nämligen klart bäst då han får springa i ledningen och visst kan han spåra runt om. Han ger dock emellanåt ett lite oinspirerat intryck och vi väljer att gardera. 9 Felix V.M. har sett riktigt formstark ut en längre tid och visat att han duger bra i ganska tuffa sällskap. Han har både styrka och snabbhet i kroppen och kan runda till vinst. 4 Powerful Teemer har en lite tveksam rad i nuläget, men formen är det inget fel på. Om han håller sig till rätt gångart hela vägen så kan han nog blanda sig i segerstriden, han har en vass avslutning att tillgå. 3 Mr Crazed är en luring efter långa vilan, här sitter Stefan Söderkvist upp bakom.

V64-6: 9 Vien Ici är mer stark än snabb och tål också att göra jobb själv. Han har segrat i två av de tre senaste starterna och är en för oss given förstahäst trots att han står lite hårt inne i detta lopp sett till intjänade pengar. 5 Groult ”sliter” med aktionen. När han får det att flyta hyfsat så har han bra kapacitet att nyttja, distansen passar och har han en bra dag så räknas han tidigt. 2 Domingo Frei såg näst senast ut att få sträcka vapen, men lyckades ändå hålla huvudet först över linjen. Senast avslutade han fullt godkänt som tvåa, dock utan chans på segern. Han har ett passande utgångsläge och måste ses med vinstchans. 6 Veams Allegro har inte nått några framskjutna placeringar på ganska länge. I grunden är detta en bra häst som kan öppna raskt.

Stora systemet:
V64-1: 5-6 (1-7)
V64-2: 2-5-6-7-8-10-14 (12-13)
V64-3: 2-5-6-9 (4-8)
V64-4: 9 (1-6)
V64-5: 1-3-4-9-10 (7-8)
V64-6: 2-5-6-9 (10-3)
1120 rader / 1120 kronor

Lilla systemet:
V64-1: 5-6 (1-7)
V64-2: 2-5-6-14 (10-7)
V64-3: 2-6 (9-5)
V64-4: 9 (1-6)
V64-5: 1-4-9 (3-10)
V64-6: 5-9 (2-6)
96 rader / 96 kronor


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se