Speltips: Två drag i samma lopp

Vårt förra spel här på Trav.se blev det inget av med tyvärr då Xanthis Business ströks på V75 i lördags.

Nya tag i dag på V86 som för övrigt har en fin jackpot. I dag kör vi på två spel i samma lopp, nämligen lopp 8, tillika V86-4. Vi går på två platsspel till fina odds.

Loppet är ett stolopp av låg klass över 2140 meter auto. Det är relativt jämnspelat, med fördel nr 3 Etoile Mearas. Hyggliga förutsättningar för lite skrälljakt alltså och vi har som sagt två roliga spel i kväll.

Först och främst väljer vi att lägga två units på nr 4 Kiboshi som har hög segerprocent och inte alltför högt eventuellt vinnarodds i de senaste starterna. Senast avslutade hon klart bra som tvåa. Tvåa blev hon även i starten innan, som var första starten efter ca tre månaders uppehåll. Med de två starterna i kroppen är nog formen helt ok. Hon har visserligen inte startat mot sånt här hårt motstånd sedan i juni förra året, men å andra sidan har hon ett finfint läge. Platsodds på ca 6 ggr är rätt så mycket högre än vi hoppades på. Finfint spelvärde.

Vi väljer även att lägga en unit på nr 12 Corona Brick med duktige Oskar Kylin-Blom i sulkyn. Corona Brick har inte alltför högt eventuellt vinnarodds och dessutom bra snittid. Enligt tränaren så tränar Corona Brick riktigt bra. Dock tveksamt läge såklart, även då just spår 12 bakom bilen statistiskt sett inte är heluselt. Dessutom ingen hög segerprocent. Detta och avsaknaden av bevisad spurtförmåga gör att vi bara spelar en unit på Corona Brick, men till platsodds kring 9 ggr känns det såklart spelvärt.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se