Speltips: Spetsdrag i V75-6

Lördagens skrälljakt slutade tyvärr med startgalopp för Tina Gel. Det var lite vinna och försvinna över chansen och denna gång försvann möjlgheterna.

Vi tar nya tag och siktar in oss på den näst sista V75-avdelningen på Bergsåker där bet365 ger oss nästan dubbelt så bra odds på vårt förslag till dagens skrälljakt, jämfört med tex Unibet.

Hästen vi tänker på är nr 2 From the Mine. Hög segerprocent (har vunnit 9 av 19 starter) och mycket bra spetschans nu när nr 1 Chichen Itza strukits. Parametern spetschans är alltid intressant när man går på skrälljakt och det är inte ofta man hittar fina odds på en skräll med spetschans. Tar inte hästen spets så får den hursomhelst ett bra lopp och i ofta jämna startfält är resan såklart mycket viktigt. From the Mine har dessutom låga siffror på eventuellt vinnarodds i de fem senaste starterna och visade spurtförmåga i starten under Juldagen på Umåker då han avslutade bra. I den senaste starten blev han påkörd på upploppet. Hade visserligen inte haft chans på pallplats ändå då han, enligt kusken, var lite sämre senast. Har tränat på bra efter det och kusken vill köra i spets.

Hotet till spets kommer från favoriten Extra Fudge som såklart är intresserad av spetsen. Tror man att Micael Melander släpper spets till Jorma Kontio, så kan ett platsspel till, just nu, 2,50 vara ett intressant alternativ. Även ett tvillingspel är ett möjligt spel.

Men i ett jämnspelat lopp, vad gäller streckprocenten på V75, hoppas vi på en liten skräll och går på vinnarspelet. 3 units till oddset 10 ggr plockar vi hos Bet365.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se