Speltips: Skrälljakt i ett stolopp

I lördagens lopp 11 på Solvalla, tillika V75-7 och DD-2, hittar vi ett roligt drag i skrälljakten.

Vi har fastnat för nr 5 Tina Gel som har hög segerprocent och form (dvs vunnit under de senaste 30 dagarna). Hon har även relativt låga siffror för eventuellt vinnarodds under de senaste fem starterna. Tina Gel har dessutom bevisad spurtförmåga då hon i den senaste starten avslutade bra och vann lätt med sparade krafter. Komben hög segerprocent, lågt eventuellt vinnarodds och bevisad spurtförmåga är mycket viktiga statistiska parametrar när vi går på skrälljakt. Tina Gel är dessutom en av få hästar i loppet som i de senaste fem starterna startat i lopp med ett förstapris på 100k eller mer, vilket betyder att hon presterat under lite knepiga förhållanden.

Vad gäller löpningsförlopp, så är Tina Gel en häst som ska ha ett rygglopp. Från spår två på tillägg, så finns förutsättningar för ett perfekt lopp.

Det som talar emot Tina Gel är spåret och att det är ny kusk. Det finns några galopper i starthistoriken, men de senaste fem starterna har hon iallafall gått felfritt. En ny kusk behöver inte vara en stor nackdel och Jepson är ju rutinerad. Vi tror hon löser spåret och sedan återstår för kusken att ge henne det ryggloppet hon behöver.

Tina Gel är för närvarande när detta skrivs vid lördag lunch streckad på enbart 4% på V75 och det känns på tok för lågt. Vi hade förväntat oss kring 9-10%. Hos Unibet hittar vi ett fint odds på 20ggr pengarna på vinnarspelet och det hugger vi. Spelbar på vinnarspelet ner till 15ggr skulle vi säga. Väljer enbart spel på vinnare och inte plats då det finns risk för lite vinna eller försvinna. Lycka till vid rygg!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se