Speltips: Påsksmäll i V75-5

Två raka platsspel och två raka spel in till finfina odds. Senast var det Torpedo W.F. som ordnade pengar in på kontot till oss.

I dag är det ju superjackpot när Romme tar hand om Påskens höjdpunkt. I V75-5 har vi riktat in oss återigen på ett platsspel. Silverdivision med en klar favorit innebär att det inte är optimala förutsättningar för skrälljakt, men det är dock 1640 meter autostart, och det gillar skrällarna!

Troligen är Global Satisfaction alldeles för bra och bara vinner från ett perfekt spår. Han lär dock inte ta spets direkt utan det lär nog bli lite körning om vem som ska få släppa till storfavoriten. Lite körning gynnar hästarna där bak. Och allra längst ner i startlistan hittar vi 12 Ready For More. Ready har varit borta länge för en skada, men återkom i oktober och gjorde för ett par veckor sedan årspremiär. Dessa två starter har han kommit tvåa båda gångerna och vi hoppas på något liknande nu.

Ready For More är en av få hästar som vet var mållinjen ligger, dvs har hög segerprocent. Tom extra hög segerprocent. Säkre Ulf Eriksson återigen i sulkyn innebär en bra resa, och med två strykningar är det ju färre att runda. Dessutom har hästen helt ok snittider och alla vet ju vilken kapacitet hästen har. Den har kommit lite till åren, men har trots allt bara gjort 23 starter, så det ska inte vara någon större nackdel.

Unibet ligger just nu högst med odds på 5,50 och det plockar vi med två units. Är såklart även lite sugna på en unit på vinnarspelet där oddset ligger på 40 ggr pengarna.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se