Speltips: Om man tror på skräll i V86-6

Det finns redan ett annat spelförslag på Blue Star Champion till detta loppet och det är inget dåligt spelförslag. Tvärtom.

Men! Det finns en del som talar för en skräll här och vi gillar ju att gå på skrälljakt!

Lopp över kort distans, med bilstart, i en inte alltför hög klass och som är jämnspelat på streckspelen är oftast en guldgruva för skrälljakt. Och detta loppet passar ju bra in i den mallen! Därför tycker vi att detta spelet passar bra som dagens spelförslag, tex som komplement till ett spel med lite högre insats på Blue Star Champion.

Hästen vi tänker på är nr 5 Ryan Kronos. Den är en av tre med hög segerprocent, bla 6st procentenheter mer än Blue Star Champion. Ryan Kronos har visat form då han för två starter sedan var mycket bra då han vann på Romme. Från ett statistiskt sett mycket bra femtespår har han spetschans tillsammans med tränaren, som ersätter Mads H Nielsen.

Ryan Kronos har vunnit 3/8 på distansen och har dessutom bra snittid på de senaste starterna, enligt vårt sätt att räkna. Han har dessutom bevisad spurtförmåga då han i mitten av januari avslutade vasst till seger.

Det som talar emot honom är att han var lite sämre senast och att han har något för högt eventuellt vinnarodds under de senaste starterna. Normalt sett brukar det inte vara en fördel att hästen kommit lite till åren, men detta startfält är generellt sett relativt åldersstiget så det känns inte som någon nackdel i just detta loppet.

8% på V86 är han streckad på och på Unibet hittar vi ett vinnarodds på drygt 17ggr pengarna. Det tar vi en unit på. Tycker nog han är spelbar ner till 11-12 ggr insatsen.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se