Speltips: GS75-tips Halmstad 10 april

Halmastadtravet

GS75-tips till Halmstad 10 april

GS75-Omgången

GS75 går den här veckan på Halmstadtravet på annandag påsk. En av de väldigt få omgångar per år som inte körs på en söndag i och med att V75 istället traditionsenligt körs på påskdagen. I gengäld återfår vi en gammal tradition på Halmstadtravet som har stått som huvudbana på annandag påsk i många år.

Denna omgång kryddas av det klassiska loppet Yngve Larssons memorial med elitloppsbiljettsjagande ekipage med Per Nordströms Önas Prince i främsta ledet.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Inte läge att spela i bara GS7 när det är jackpot då den här spelformen är lite annorlunda i det avseendet mot andra streckspel. Jackpotpengarna fördelas nämligen i alla tre utdelningspoolerna mot andra spelformer där alla jackpotpengar hamnar i alla rätt-potten.

Bästa Spiken!

I GS75-6 startar redan nämnda 4 Önas Prince och Per Nordström lär redan nu ha siktet inställt på en rosa biljett och kommer i angeläget ärende. Positiv i årsdebuten och nu med ett lopp i kroppen lär formen vara ytterligare vässad. Streckprocenten är hög men hästen möter ett sällskap som den normalt sett borde besegra och skall starta med toppchans.

Avdelning 1.

Ranking: A 1 B 6-8-2 C 11- 9-10-4-5D 7-3

1 Eleonora S H är motiverad favorit i inledningen. Karriärens inledning har bjudit på fyra segrar på fem starter och allmänintrycket har varit bra. Första gången med skoryck nu och tränarens form är mycket bra. Spår 1 i volt har hästen spetsat från tidigare och väl i spets ska chansen vara god. Hästen går dock upp något i klass och är rätt så stor favorit. Garderingen känns på sin plats.

Främst då med 6 Be My Baby som återkommer efter paus. Alltid svårbedömd status men hästen är snabb ut och stod för en fin treåringssäsong. Vi minns särskilt när hästen vann väldigt enkelt mot Game Brodde från spets i oktober och någon sådan motståndare finns inte här.

2 She´s She är en annan årsdebutant som visade kapacitet under fjolåret. Lopp i kroppen kan behövas men står sig väl här. Som skräll nämner vi 8 Aperfectcandy som var klart uppåt utan skor senast och som kan få den eftertraktade ryggen på favoriten.

Avdelning 2.

Ranking: A 5 B 1 C 7-10-11-2-12- D 8-4-9-6

5 Icebreaker Sisu har nu årsdebuten avklarad och borde stå sig redo för en bra prestation. Hästen är startsnabb och brukar hitta till ledning från dylika spår även om hästen känns som mer accelerationsstark än en renodlad bilföljare. Ändå klar spetsfavorit och väl i ledningen ska det vara god chans. Vi vill dock flagga för att hästen inte är den modigaste till slut och har vikt ner sig från tät tidigare i liknande lopp. Som tydlig favorit kan det därmed vara motiverat att försöka gå emot.

Loppet är dock ihåligt och motbuden är få. Ett av motbuden är definitivt 1 Father som är uppåt i form och kan öppna rätt så bra. Chansen att svara upp ledningen mot favoriten är inte så värst stor men det är inte helt uteslutet heller. Räknas tidigt.

10 Tui Southwind återkommer också efter uppehåll. Jänkarvagn på direkt som hästen svarat bra på tidigare men stallet ligger lågt och så även vi beträffande vinstchansen.

7 Maestro Michel är ständigt underskattad men kan öppna rätt så bra och lättas i balansen. Dock vassare på kort distans och ses enbart som en outsider nu, vilket också får sägas om V75-bekante 12 Farbror Melker som står hopplöst till och rimligtvis inte har toppformen från i vintras intakt.

Avdelning 3

Ranking: A 9-3 B 4-5-7 C 12-6-2-11-1 D 10-8

Ett av eftermiddagens öppnare lopp och det brukar inte vara en tillfällighet att det sammanfaller med ett lärlingslopp. Favoritduo i nuläget är 4 Manifest Boko och 5 Coktail Cake där den förstnämnde har två lopp i kroppen. Hästen gjorde första starten bakom startbilen senast men det var inga startsnabba takter som hästen då bjöd på. En av flera.

5 Coktail Cake har två lopp innanför västen för Hanna Lähdekorpi men har inte direkt övertygat trots idel pallplaceringar. Hästen har inte sett som bäst ut i aktionen och har varit struken efter senast. Anmäld med en jänkarvagn i skrivande stund, men vi väljer att ranka ner på lågt spelvärde i kombination med en rad minus som trots allt ändå finns inför denna start.

Vi väljer istället att ranka upp 9 Alvena Matteus som kommer från Johan Untersteiners formstall. Årsdebut men gör första starten som valack, vilket känns intressant med tanke på att hästen inte riktigt fick till det under fjolåret. Körande Wilma Karlsson har bra snurr på styrningarna för dagen, även om hon denna gång möter betydligt vassare drivers än vad som var fallet under den senaste viktorian på GS75.

Till exempel i form av 3 Qillerbee som körs av duktige Tyler Mifsud. Klart kapabel häst här som under fjolåret bland annat slog av kapable Winner Brodde från dödens. Årsdebut även på den här men stallet andas ändå försiktig optimism. Räknas väldigt tidigt på grundkapacitet.

7 Itunes har lopp i kroppen i ny regi och svarade för ett vettigt upplopp i årsdebuten. Duglig häst för omgivningen och står sig väl här.

6 Direkt Vendil tränas av Linn Strandqvist, som firat framgångar med Dallas den senaste tiden och detta är en annan av hennes adepter. Startsnabb och nu blir det första jänkarvagn som närmast ospelad. Passas vid större gardering

Avslutningsvis nämner vi 12 Vicki Montoya som kommer från spetsseger. Denna modell är förskräckligt osäker men har god kapacitet vid felfri avgång. Har mest gjort sig ett namn vid tidig tätkänning förvisso, men var klart duktig efter att ha dragit hårt i spets mot hästar som Digital Summit och Kuyt F Boko i december och några sådana finns inte bland motståndet denna gång.

Avdelning 4.

Ranking: A 8 B 11-5-6 C 4-1-3-9 D 12-7-10

En spårtrappa gäller härnäst och då gäller det att gå ifrån det vanliga startsspårstänket som så ofta infinner sig i autostartslopp

Given tipsetta här är 8 Nugget Zon som står väldigt bra till i denna spårtrappa. Spår längst ut på vingen, visst. Inte någon startraket, visst. Körsven som inte alltid prickar in styrningarna, visst. Men hästen är klart mest meriterad i detta fält och står som sagt mycket bra till. Klart sämre i den senaste starten och hästen har blandat och gett en del. Uppladdningen har således inte varit optimal men härifrån borde det bli ett offensivt upplägg och riktigt bra chans bara hästen är kurant och kommer till.

Utmanar gör 5 Capriccio D´amore som för närvarande dock har galoppskorna på. Årets sex starter har inneburit fyra galopper och totalt i hästens Sverigesejour har det blivit åtta galopper på tolv starter. Emellan galopperna har hästen dock visat god fart och har även visat att den duger på V75. Första barfota runt om anmält till denna start och hästen är startsnabb och loppets naturliga spetsfavorit. Tidigt bud.

Från bakspår återkommer 11 Global Dubhe som blev allt bättre ju längre fjolåret fortskred och som avslutade året med en snygg V75-finalseger på Solvalla i julas. Hästen är bra förberedd för årsdebuten som stall Untersteiners hästar i allmänhet brukar vara och mot detta motstånd står sig hästen väl.

Bakom dessa tre ser det tunt ut, om man ska nämna några blir det 6 Dont Touch Me I. T som har lopp i kroppen, är nedstruken och är härdad i knepigare omgivningar än denna, och 4 Come Along som tände till med barfotabalans förra hösten och nu gör årets första start utan skor.

Avdelning 5.

Ranking: A 7 B 8-2-12-10 C11-1-6 D 9-3-4-5

8 Harald Derm är knapp favorit i skrivande stund. Detta är en segermaskin från Danmark som kan öppna rejält även från spår långt ut på vingen. Det är ändå vingelrisk och detta är inget spikförslag.

2 Roman Tile har brottats med tråkiga spår den senaste tiden, men gjort det bra i skymundan. Har en bra slutrunda att leverera och nu vankas första skoryck, vilket nog kommer föra fram hästen ytterligare.

7 Cassiopeia Font är startsnabb och är ute på rätt distans denna gång. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn som hästen tidigare visat att hon trivs bäst med. Ganska så vettig chans att hitta till ledningen här även om 1 I D Detectour också kan öppna bra och står bra till för att kunna leda detta lopp runt om och här blir det chansspik.

10 Simon Templar har inlett karriären med idel pallplaceringar. Räknas här igen.

11 Big Best Helvin är en rätt så bra häst från stall Riordan som nu startar utan skor på alla hovar. Lite upp och ner men totalt borttappad på strecken. Vid gardering.

12 Hotliner var faktiskt favoritspelad mot favoriten Harald Derm senast i Danmark och bjöd verkligen upp till dans och var duktig från spets. Intressant med Thomas Uhrberg denna gång. Passas.

Avdelning 6.

Ranking: A 4 B1-3 C 6-10-2-7-8 D 5-9

Här kommer dagens största favorit ut i 4 Önas Prince. Siktet inställt på en rosa biljett och detta motstånd ska Per Nordströms stjärna bara städa av.

Närmast sörjande är 1 Laradja Vrijthout som kan allt vissa dagar. Vårens intåg brukar göra hästen gott i och med att den då kan tävla med optimal utrustning. Barfota runt om till denna start men ingen jänkarvagn aviserad och faktum är att hästen strulat till det för sig från innerspår en hel del i karriären. Felfri är det raka vägen till spets som gäller på rätt distans och sedan håller den länge men ska absolut inte ha samma hårdhet som Önas Prince har. Ändå främste utmanare.

6 Heart Of Steel har inte riktigt fått till det den senaste tiden och känslan är att karriärens zenit ligger bakom hästen. Lär hamna en bit ner i kön denna gång, men har de två främsta en sämre dag kan denna inte nonchaleras på hemmaovalen.

3 Harran Boko är en jättefin häst i grunden som hittat tillbaka till sin bästa form. Denna kan gå riktigt fort en bit och blir det en speeduppgörelse har hästen få övermän. Given vid gardering.

Avdelning 7.

Ranking: A 3-5 B 9-4 C 6-8-2 D 7-1-11-10

3 Global Creation inledde senast året på bästa manér med en lätt spetsvinst. Det var spända linor sista biten och hästen var löpsugen. Spets når hästen igen och därifrån ska hon besegras.

5 Readly´s Dream är stallkamrat till favoriten och har varit härdad på V75 mest hela året. Tillbaka senast på V75 och gjorde en bra insats på en opassande distans. Vi tycker att hästen har en annan hårdhet än sin stallkamrat och har egentligen en fin uppgift här men nu aviseras det en vanlig vagn och det är minus på den här, så här gäller det att ha koll på utrustningen. Vår tipsetta med optimal utrustning, vilket det nu inte verkar bli och då är den mer sårbar. Ändå givet bud.

9 Nanny´s Girl återkom senast efter ett uppehåll och då med barfotabalans. Hästen var kraftigt uppåt efter en bitvis tung resa, men hästen brukar tända till utan skor på hovarna och är ett tidigt bud även nu.

Intressant på utrustningsfronten är 4 Use Face som är anmäld med jänkarvagn för blott andra gången i karriären. Det blev galopp förra gången med bike men innan galoppen var det ett klart plusintryck. Även här gäller det att ha noggrann koll på vilken utrustning som faktiskt gäller då tränaren stundtals ändrar tillbaka från den ursprungliga anmälan.

6 Eight Hour har inte rosat marknaden i år men det är två lopp i kroppen nu och optimal balans. Duktigt sto för omgivningen även om hästen haft lite svårt att bära upp de snabba pengar hon tjänade på kort tid i förrfjol.

8 Chiffchaff gör debut i ny regi och är jämn och gedigen. Klaff krävs men skulle det bli så är hon inte oäven.

Systemförslaget.

  1. 1,2,6,8
  2. 1,5
  3. 2,3,4,5,6,7,9,12
  4. 8,11
  5. 7 Cassiopeia Font
  6. 4 Önas Prince
  7. 3,4,5,6,8,9

768 rader som kostar 768 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se