Speltips: Extra pengar i Platskampen till Åby idag. Hela 10 000kr garanterat.

Idag lördag har du chansen att möta dina hästkunskaper mot några av de vassaste i travbranschen.
Platskampen idag är tillägnad Travcash.se och garantin är höjd till hela 10 000kr så förväntad återbetalningsprocent på över 100% är aldrig fel.
Omgångens bästa spel tycker jag 4 Bravo Sabotage är till 7M trots att han möter omgångens största favorit.

Hur funkar det?
Du bygger antingen ett system av flera hästar eller en enkelrad. Man tippar alla sju loppen och vill man ha fler hästar så bör man tänka på att radpriset är 50kr raden.
Hästarna i startlistan kostar olika mycket beroende på deras inbördes ranking.
Eftersom olika hästar kostar olika mycket så blir likheten att ju större skräll, desto mer tjänar din häst åt ditt stall. Fiktiva priserna i varje lopp är detsamma. 1:a 50M – 2:a 35M – 3:a 25M
Du väljer hästar till ditt stall och får sen en totalkostnad på varje rad som sen räknas bort från vinsterna dina hästar springer in och efter sista loppet vinner den som har bäst nettovinst.
Prispotten fördelas på fler platser än en så du kan få pris även för en femteplats beroende på hur många lag som deltar i omgången.
Du hittar en fullständig guide till platskampen HÄR så nu går vi in på dagens omgång och kör loppen i det berömda ”badkaret”.

För att vara med och tävla klickar du på bilden överst eller går in på Fsport.se

Åby lopp 5 – 1640m Autostart Loppanalys och värde :
6 Dear Friend blir stor favorit på strecken men kostar ”bara” 30M i platskampen. Kan öppna riktigt vasst vid laddning men det finns flera startsnabba ekipage i loppet så laddar man får man nog hoppas på att motståndarna vill utnyttja open stretch.
På sin hårdhet ska platschansen vara riktigt bra men jag är inte så övertygad om att han går ut och bara vinner så därav tycker jag spelvärdet på favoriten är dåligt.
1 Global Brilliance är startsnabb men årsdebuterar och samma på 5 Red Lady Express vilket gör priset för högt.
10 Carna Sensei var bra senast men kostar 15M och jag tror det kan bli hög fart hela loppet så det kan bli svårt för Flemming att hinna fram från bakspår.
Mitt Spel i Platskampen :
2 Chablis Ribb är så pass snabb i väg att han skulle kunna ta sig förbi invändige och sen välja men i vilket fall kommer han få ett lopp i främre träffen och har gått bra på V75 hela vintern.
Tror lite längre mellan loppen nu bara är positivt och med optimala förutsättningar men barfota runt om och jänkarvagnen på så tycker det är riktigt bra värde med bara 7M i pris.
Gjort 30 starter i livet och varit top 3 i hälften.

Åby lopp 6 – 2640m Autostart
Loppanalys och värde :
Jämnt klass I lopp där många kommer sprida strecken så jag väljer att ta ställning för den som jag tror är helt enkelt hårdast i fältet och dessutom till ok pris.
Mitt Spel i Platskampen :
1 Digital Indy med formkusken Stefan Persson känner jag mig trygg som val i detta öppna lopp.
Så pass startsnabb att det är bra chans på spets och eventuellt så kommer han annars ut i andraspår direkt då hästen utvändigt inte är bra bakom bilen.
Distansen är dryg vilket är en fördel och han kommer få en bra resa oavsett vilket gör att priset på 21M är försvarbart. Bra favorit.

Åby 7 – 1640 Autostart
Loppanalys och värde :
Högsta klassen och Björn Goop tillbaka på svensk mark efter en vinter i Frankrike. Får förtroendet direkt bakom Frode Hamres stjärna och visst är han nog bäst i det här gänget.
Priset på 37M är dock väldigt högt och då krävs vinst för att man ska nå profit på loppet så från bakspår känns det givet att välja en annan.
Bakom favoriten finns det fyra hästar för ungefär samma pris men då två av dom årsdebuterar (5 Harran Boko och 7 Upstate Face) och 4 Disco Volante toksvek senast så väljer jag den sista då de som är skrällar i loppet också ska vara hyffsat chanslösa att vinna i denna klass.
Vill dock tillägga att 4 Disco Volante kommer ta ledningen vilket han normalt sett trivs ypperligt i och skillnaden mot senast är att denna gång kommer han gå barfota runt om vilket är hans favoritbalans.
Melanders hästar är väldigt ojämna så dom kan gå från usla till strålande på bara en start och senaste starten kostade Disco 43M från samma läge mot 19 idag.
Skulle kunna vara omgångens fynd men samtidigt stannade han betänkligt senast mot sämre motstånd än dagens.
Mitt Spel i Platskampen :
6 Hazard Boko är också väldigt startsnabb men tar ingen längd på Disco i starten. Däremot borde han hamna ok på det och skulle Disco galoppera som han har gjort ett par gånger bakom bil så är han ett sunt spetsbud. Har visat att han duger i Guld och Lennartsson kör vårdat så en plats tycker jag han bara ska ta. Sen hur långt fram på top 3 han hamnar beror på så många olika faktorer men stämmer det kan han även vinna. Vettigt val till 15M
Enda brasklappen är att han var struken senast men det berodde på en lättare sårskada på bakbenet där han brukar ha skydd så man strök för att skyddet hade stört såret.
Borde inte tappat i form på det.

Åby lopp 8 – 2140m Voltstart
Loppanalys och värde :
Diamantstoet och förmodligen omgångens svåraste lopp. Inte alls fel att chansa hej vilt på en riktigt billig skräll då det blir billigt om man skulle missa men stor profit om man har lite flyt.
Jag har dock en hjärtehäst med i loppet som jag inte kan vika ifrån denna gång.
Mitt Spel i Platskampen :
14 Lisa Lisieux 11M ser jag lite som ett fynd faktiskt. Som jag återgav ovan så är jag lite svag för den här tjejen så kanske att jag har skygglapparna på lite men hon har varit fantastiskt fin på slutet.
Senast kanske det inte såg strålande ut precis men invändig resa och speeda till slut är inte den här damens melodi så med tanke på det var fyra helt ok.
Hon är mer stark än kortspeedig så medeldistans passar mycket bättre och hon har ett passande springspår på bakre volten så hon kommer nog hamna bra till direkt.
Vid segrarna innan så tog hon båda dessa från dödens på riktigt imponerande sätt.
Kanske allra mest näst senast då hon plockade enkelt ner en så pass bra häst som Quiz Roc och höll ändå undan för Darah Bibo sista biten.
Som sagt, kanske är lite enögd men samtidigt är loppet svårt och den här hästen har jag stenkoll på och tycker hon passande förutsättningar idag. Mitt val.

Åby lopp 9 – 2140m Autostart
Loppanalys och värde :
6 Amalencius B.B. är omgångens största favorit på precis allt, så även i platskampen. Till 45M är det givetvis totalt ointressant för oss som ska spela platskampen då det blir hiskeligt dyrt om han galopperar. Just galopprisken är det som hägrar med då han har felat barfota fem av sju starter.
Samtidigt blir han äldre och smartare för varje start och tränaren tycker barfota är stort plus och med Örjan i vagnen kanske det löser sig och då bara han vinner.
Dock tycker jag inte avkastningen är värd risken så väljer en annan taktik.
Mitt Spel i Platskampen :
4 Bravo Sabotage var riktigt bra senast och här läser jag loppet så att han tar ledningen och sen släpper till favoriten om den går felfritt. Att lifta med i rygg på densamme borde ge en bra chans på andrapriset då han har 18 placeringar på top 3 på 24 starter.
Priset på bara 7M tycker jag är ett riktigt fynd och trots liten vinstchans tycker jag detta är ett av de bästa strecken i omgången.

Åby lopp 10 – 2140m Voltstart
Loppanalys och värde :
Favoritspelade 1 Sanibel och 5 Love You Sweden kommer från övertygande insatser men möter betydligt tuffare gång nu än normalt. Skulle helst i så fall stödja mig mot den senare i så fall som sett fin ut i Berghs regi med fyra raka segrar och dessutom gynnas av strykningen innanför.
Men jag väljer att chansa hej vilt i denna avdelning och har jag fel så gör det inte så mycket för nettoresultatet. Bästa lösningen på ett väldigt svårt lopp tycker jag.
Mitt Spel i Platskampen :
3 Icecream In var tränare David Persson väldigt uppåt på inför starten på Axevalla senast men då slutade det i galopp. Bra starten innan på V75 och har visat att hon duger i klassen.
Normalt sett snabb ut och jag hoppas och tror att man kan nå rygg ledaren här för att sedan utnyttja open stretch till en placering på top 3.
Tycker 3M är ett bra pris då hon kommer få en bra resa bara hon håller sig i trav.

Åby lopp 11 – 2140m Autostart
Loppanalys och värde :
Sista loppet är alltid svårt i platskampen att tänka rent taktiskt. Ligger man i topp inför sista vill man ju ha en stabil och pålitlig häst så man inte tappar mot övriga men ligger man lite sämre till vill man ju ha en jätteskräll i hopp om att hoppa upp ett par steg i priserna.
Därför kommer jag välja två hästar i sista avdelningen. En lite mer pålitlig och en jättesusare.
Mitt Spel i Platskampen :
Sunda spelet ligger nog på antingen 5 Sweetman eller 11 Phoenix Photo och jag väljer att gå på den förstnämnde på läget då han har 12/14 från ledningen och risken är att Örjan kör lite mer passivt den här gången från svårt spår då 11 Phoenix Photo redan är inkvalad till finalen.
Så mitt sunda spel blir 5 Sweetman till 23M.
Min rysare i loppet blir 6 Randemar R.D till 3M som också är snabb ut bakom bilen och gynnas kraftigt av att få gå barfota runt om denna gång.
Givetvis liten chansning men ger bra profit om det skulle stämma på vägen.

Så 2 rader á 50kr blir mitt bidrag till lördagens lopp på Åby under stallnamnet Kalkoniserad.
Vilka streckar du och tror du att du kan slå mitt lag i Platskampen?


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se