Speltips: Dagens Dubbel Tips till Visby torsdag 1/6

Häst 20

Gutetrav är något som alla travfantaster bör uppleva en gång i livet. Fantastiskt roliga minnen därifrån när vi fick ihop en fanclub för en då grön Elin Gustavsson som lyckades bränna fem favoriter av ren nervositet och undrade nog vad det var för dårar på publikplats. Får dra den storyn någon gång. Som vanligt på Visbytravet så kikar man lite extra på spetsbuden för det är rätt så bra fördel att leda i sista sväng då upploppet är kort. Tycker det tyvärr är två rätt så bra favoriter ikväll och jag stannar vid blygsamma två kombinationer då jag tycker 6 Sun's Exciting med Uffe i avslutningen är klart bästa spiken för omgången. Speciellt då flera av motbuden brottas med tveksam form.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2120m Autostart

Favoriten :

2 Zinon Dream siktas mot spets här men vägen dit kan bli dryg. Snabb ut bakom bilen men ingen blixt. Någon över medel skulle jag säga och kan knappast svara startsnabba 6 Son Of Quarcio första biten men borde nog vara först framme att ta över. Dock som alltid vid sådana tillfällen så kan det kosta kraft att komma dit så det vill nog till att man får dämpa på mellanvarvet. Annars gynnsamt att gå i spets på Visby med sitt förhållandevis korta upplopp så klart högst vinstchans i loppet.

Motbuden :

9 Scary Montreal vann i årsdebuten efter att vinnaren galopperade. Bra insats. Borde gå framåt med det loppet i kroppen och kan rygga favoriten i starten här för att komma igenom smärtfritt till en bra position. Hälften av starterna på top 2 och hela sju segrar är respektingivande. Riktig hårding som tål att göra mycket själv och räknas tidigt.

7 Fosbury Zet gör alltid sitt i loppen men kanske lite överstreckad nu? Duktiga Linda Sedström och Magnus Jernemyr har en förvånande hög träffsäkerhet på att få hästarna att springa in pengar. Kanske aningen mindre segrar men med tanke på hur i stort sett alla hästar konstant presterar i loppen så imponeras man en aning och hästarna måste trivas. Här har man ett spår en bit ut på vingen och som jag sa så kommer segrarna aningen för glest för att motivera 14% kan jag tycka. Men ok garderingsbud och vettigt platsspel.

5 Bugatti Veyron har visat bra form från omöjliga lägen på slutet. Fyra starter i år och man har lyckats med konststycket att få spår 8-8-8-13 bakom bilen men ändå har det blivit två andrapris och ett fjärde så från ett perfekt femtespår bakom bilen borde man vara med och hugga om segern. Eva Lundahl som kör är en Visbyprofil som vinner mycket lopp på hemmabanan och varit damchampion inte mindre än sex gånger senaste tio åren.

11 Notorious Zon har fått två lopp i kroppen och har fin styrka. Svårt nu dock. Ser att han drar lite streck och klarar nog av tuffa utgångsläget men jag tror det blir ytterst svårt att räcka ända fram till seger från detta läge. Pass.

Skrällen :

10 Hilton Band vinner inte så ofta men bra igång med nio starter redan. Får duktiga Hanna Forslin i vagnen denna gång och har visat rätt så bra form i år så vill man gardera loppet med många tycker jag den här ska med till 1% innan man slutar strecka.

Vår Vinnare : 2 Zinon Dream

Dagens Dubbel 2 – 2120m Voltstart

Favoriten :

6 Sun's Exciting släppte senast och satt fast med allt. Körs i spets nu? Bra chans på spets här från ett fint springspår och Uffe i vagnen är stort plus. Barfota bak senast men kommer gå med skor runt om nu vilket funkat bra tidigare. Skulle man komma till ledningen nu tror jag man provar där denna gång och är i så fall obesegrad i den positionen på fyra försök. Väldigt vettig favorit då det är mycket frågetecken på värsta motbuden. Spik.

Motbuden :

10 Ploquepin har osäker form men kan mycket om rätt dag. Tror man famlar lite efter en bra prestation här och nu testar man att rycka alla skor vilket man gjort vid fem tillfällen tidigare med blandade resultat, dock utan seger. Ner lite i klass här och ska nog duga men som sagt så saknas det en riktigt vass insats på slutet. Ändå aktuell vid gardering.

11 Baroncini Jet var ute i riktigt tuffa lopp förra året och årsdebuterar nu. Har väldigt bra kapacitet för den här klassen men frågan är hur offensiv man är i en årsdebut? Skor på runt om indikerar i alla fall för mig att man inte har så höga segerförhoppningar då han är klart bäst på barfotabalans. Men fartmässigt duger han väldigt bra här.

13 Flirting Diamond rankas ner på hög streckprocent trots tveksamma insatser på slutet. Man förstår att han ska räcka ganska långt i ett lopp som detta normalt sett men två senaste insatserna har varit rent ut sagt usla och det är stort frågetecken för formen. Vid normal författning ska nog vinstchansen vara rätt ok men som det sett ut är 18% på tok för mycket.

4 Neeskens har ett svårt spår i starten men lopp i kroppen nu och 1% bara. Fick chansen för sent senast i årsdebuten och gick i mål med krafter sparat. Inte alls så tokig häst om man bara kommer till från snäva spåret i starten och nu blir det barfota bak till denna start, en balans man vann på senast. Aningen lurig till så låg procent.

Skrällen :

8 Global Boost är stallkamrat med favoriten och har ett passande smygläge nu. Uppåt senast med en bra avslutning trots rätt så tufft lopp. Nu har man innerspår på tillägg så man får lita lite mer på turen denna gång men med rätt resa kan hon avsluta bra och 3% är väldigt lågt.

Vår Vinnare : 6 Sun's Exciting

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-9

DD 2 : 6 Sun's Exciting


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se