Speltips: Dagens Dubbel Tips till V86 på Bergsåker/Örebro

Bergsåker

Kaffe kaka, vi går för tredje raka. Nåja, det har inte varit några supersvåra dubblar men när man liksom kommer rätt på analyserna och rankar en sjuoddsare etta i ett öppet lopp som vinner överlägset får man ändå slå sig lite för bröstet tycker jag. Vi har en parad av V86 framför oss och jag är osäker på varför om jag ska vara ärlig för klassen på loppen är inte mycket bättre än en vanlig V64. Tror dock att 1 Speedy Tilly är omgångens bästa spik i andra V86. Ska vi titta på dubbeln så är första avdelningen ganska jämn men 4 The Rocket ska nog ha högst vinstchans och därmed ok favorit. Gillar dock 11 Dazzling Diva som skräll. Rankar 6 Carelya före 10 Valnes Lisa i tipsen men vänder i spelförslaget då galoppbenägne 6 Carelya är favorit just nu. Skulle oddsen skifta till sig så är det tänkbart att byta dessa två. Bara skickar med tanken. I avslutningen är det mestadels vinna eller försvinna för 7 Southwind Boko så att kika lite inför innan man lämnar in är inte fel.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 The Rocket vinstrik dam med aningen missvisande rad. Har en seger näst senast men har nästan varit lika bra starterna innan i riktigt tuff V75 konkurrens. Senast var också V75 men hamnade på tok för långt bak och kunde sen inte ta något i en snabb avslutning. Bra spår här och motiverad favorit på insatserna på slutet. Jämnt lopp dock där många kan vinna men visst ska den här vara favorit.

Motbuden :

11 Dazzling Diva är totalt bortglömd ikväll. Bara 2%. Rankas upp kraftigt. Sex segrar på sexton starter och gör sällan bort sig i loppen. Nollan i raden var Margaretas tidiga unghästserie och det vet vi ju vilket motstånd man springer på där. Var inte alls långt ifrån att plocka pengar även där. Nollan var första placering utanför pengarna (sjua) och slog då till exempel nästa avdelnings stora favorit 7 Southwind Boko även om den satt fast. Spåret är vad det är men jag tror faktiskt att hon är helt bortglömd ikväll och klaffar det bara någorlunda kommer hon vara riktigt långt framme. Inför kvällens lopp är det lite längre mellan starterna men man har tränat på och Peter tror på en bra prestation.

6 Carelya kommer från en riktigt bra prestation. Strulstina dock. Kom igenom fint senast men hade lite otur men snabb öppning som gjorde att många hamnade på innerspår så Westholm fick dödens en bit ner. Gled ikapp ledaren och såg morsk ut på bortre långsidan och tog ner ledaren över upploppet men var chanslös att svara de ut i banan. Ändå plusbetonad insats och gick felfritt vilket är ett stort plus. Håller hon sig på benen tror jag det är en tidig segerkandidat men inget man vill hålla i handen då hon felar mer än hon travar.

10 Valnes Lisa verkar bli bättre för varje start men tuffare nu. Två raka segrar innebär att hon blir påpassad ikväll men nu är det bakspår och lite utelämnad åt slumpen. Tycker inte hon är värst mycket mer kapabel än 11 Dazzling Diva men är streckad upp till 20% vilket så klart är på tok för mycket. Går annars bra bakifrån med men det är ju mer som ska stämma så spelvärdet är så där tycker jag. Med på lappen om man tar 3-4st kanske.

1 Facing Life har önskeläge här bakom bilen men tufft inne i loppet. Inte alls mött samma typ av motstånd som många andra men har på 15 starter vunnit fem och varit 2:a fyra. 10 ggr av dessa från spets som resulterat i fyra segrar och tre andraplatser. Mycket siffror men sammanfattningsvis har i stort sett alla placeringar kommit när hon gått i spets så taktiken är nog glasklar här trots tufft motstånd. Barfota runt om som vid segern näst senast är positivt med. Ganska tidig trots motståndet.

3 Queen Tresher Gick ner i klass senast och vann direkt. Fick en lugn dödens och avgjorde säkert men det kändes lite som att det var mer för ledaren fick öppna hårt och att övriga var ganska dåliga än att det var Queen Tresher som var överdrivet bra. Missförstå mig rätt här, insatsen var bra men är inte säker på att likvärdig insats räcker lika långt ikväll. Bara vid bredare gardering för mig.

Skrällen :

2 West Wind fick andra ytter senast från samma spår och gick nytt rekord. Formen bör således vara bra och brukar prestera annars. Vid nollan i raden satt hon fast med alla krafter kvar i loppet som dagens favorit 4 The Rocket vann. Senast var hon tvåa bakom 3 Queen Tresher efter att ha liftat med i rygg på densamme. Blir nog liknande upplägg denna gång och på visad form med lucka från fint spår känns 6% spelbart vid gardering.

Vår Vinnare : 4 The Rocket

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart

Favoriten :

7 Southwind Boko blir svårslagen med bästa läget i spårtrappan. Men. Har trots allt ett par galopper i raden och behöver laddas för att komma till spets så visst finns det alla anledning att spekulera i favoritfall. På ett spel som dagens dubbel tycker jag man kan gå på den här om man nöjer sig med oddset på den kombinationen man vill spela men på V86 hade jag garderat tidigt och brett eftersom värdet ökar så markant om en storfavorit faller i sista avdelningen och som sagt. Det finns galopprisk. Körande Mika Forss är dock offensiv och lär inte göra annat än ladda från start så håller hon sig bara i skinnet ska vinstchansen vara bra. Något överstreckad kanske till 65% men oddset på DD:n är ok än så länge. Första strecket hur som haver.

Motbuden :

8 Succession gynnas mest av strykningen och utmanar favoriten i starten. Uffe är rutinerad och även läskunnig så han kommer säkert försöka pressa favoriten in i första sväng i hopp om att den ska fela så han kan få ta över men Redéntränade 8 Succession. Misslyckas det kan man nog krypa ner i rygg eller kanske ta en dödens för tempot kommer inte bli högt med de två mest betrodda där framme så har inte mycket att förlora på att prova.

9 Gabi Goes To Paris avslutade bra bakom favoriten senast. Vid favoritbortfall. Hade en bra avslutning senast efter en smygare men var långt efter favoriten i mål så ska det räcka till seger ikväll bör nog den få svar om spets eller göra bort sig på något sätt. Nu är det ju just vid spekulation om bortfall man garderar och i så fall bör man nog strecka henne tidigt.

5 Skype har inte riktigt mött så här tuffa kamrater innan. Första jänkarvagn nu? Håll koll under kvällen för eventuellt ska man prova första jänkarvagn och då är det desto intressantare så klart. Djuse är som vanligt stekhet och hästen kan nog nedåt en låg 14-tid vilket ska kunna räcka en bit.

Skrällen :

10 Uptown Skift är inte alls så tokig i det här gänget och Goop upp nu. Alltid intressant när Goop svingar sig upp på hästar för första gången för han ÄR en av de bästa vi har. Både som tränare och körsven vilket är ganska unikt i dagens travsverige. Hästen var tvåa bakom 8 Succession näst senast och kom i mål på en bra tid så till 2% med Goop och jänkarvagn så är skrällbudet givet.

Vår Vinnare : 7 Southwind Boko

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-4-10-11

DD 2 : 7 Southwind Boko


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se