Speltips: Dagens Dubbel Tips till V64-Express Romme/Solvalla fredag 26/11

Äntligen fredag och inte vilket fredag som helst utan lönefredag för många så omsättningen kan nog ta ett litet skutt uppåt.
Tyvärr så blir 1 Önas Prince megalampa från innerspåret och visst måste det vara löjligt bra vinstchans om inget konstigt inträffar.
Blir till att prova raka dubbeln med 5 Hombre D som är tredjehandsalternativet i skrivande stund till dryga 12ggr pengarna. Minigarderar med två skrällar i inledningen till en blygsammare insats.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
2 Reven Dejavu vann visserligen V75 senast och det på lätta fötter men då fick man ledningen gratis och kunde sedan köra sitt eget lopp. Tror det blir lurigare att komma dit idag och även om hästen verkar utvecklas åt rätt håll så tycker jag det är en ganska svag favorit faktiskt.
Med tanke på att Önas Prince vinner andra avdelningen så ofta känns det som läge att gå emot.
Motbuden :
5 Hombre D tror jag har hyffsad chans att komma förbi favoriten i starten trots femtespåret och då kan han nog köra sig till ledningen från 6 Teton Miss Annie.
Var bra från ledningen näst senast på V75 där han mötte en lite för bra Bandido Gar.
Vid galoppen senast blev han påkörd så det fäster jag inte så stor vikt vid.
Borde vara bäst på start tycker jag och en vettig vinnare.
8 Franklin Face vilade kort för att sedan prova på Monté men galopperade sin vana trogen så ingen värdemätare där heller. Lite svår att placera in i loppet då han har svårt att hålla sig till rätt gångart men känslan är att han kommer bli väldigt bortglömd här och innerspår på bakre volten kanske passar utmärkt för en lugn start där han hinner trava in sig utan stress.
Felfri räcker han väldigt långt mot dessa med 70% form.
6 Teton Miss Annie kommer nog nästan garanterat få rygg ledaren här om inte Ulf Eriksson missar totalt från springspåret vilket inte känns troligt.
Antingen kryper hon ner i rygg på favoriten eller så släpper man till 5 Hombre D, i vilket fall borde hon få en vettig position. Tänkbart att prova i spets med men man brukar vilja ha rygg.
Skrällen :
9 Mr Golden Quick är lite samma sak med. Man har inte en aning om hästen har form eller är iskall men har skördat stora framgångar på svensk mark tidigare mot betydligt tuffare motstånd än detta så kan vara ett kul garderingsbud om man vill gardera lite bredare.
Vår Vinnare :
5 Hombre D

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Önas Prince har på förhand en skräddarsydd uppgift framför sig med innerspår bakom bilen, startsnabb och från spets har han 13 segrar på 15 försök.
Faktum är att enda starten han har förlorat i år var andraplatsen i Derbyt mot en viss Calgary Games och det är inget att skämmas för när man segrat i både Sprintermästaren och Kungapokalen.
Blir oerhört svårslagen och det är väl galopp emot.
Motbuden :
2 Dollar Doc tycker jag är främsta motbudet till favoriten på läget.
Kanske inte riktigt lika vass som de bästa i loppet men har ett tilltalande läge i stället.
Här siktar nog Kontio på att krypa ner i rygg på favoriten och sen hoppas på lucka till slut.
Bra tvillingkandidat ihop med favoriten och skulle den galoppera är Dollar Doc vassaste spetsbudet bakom.
4 Mr Mah Can är också startsnabb och kommer prova samma taktik som Dollar Doc men jag tror det blir svårt. Men har fart som räcker långt mot övriga i fältet och skulle favoriten fela från start kanske man kan pressa sig till spets?
12 Sister Sledge hade kanske varit ett lite allvarligare motbud om hon inte fått iskalla spår 12 men med tanke på att det är 300K att köra om så lär inte ens Örjan ta femte invändigt med denna häst.
Givetvis måste favoriten vara riktigt dålig för att hon ska ha en chans att hinna fram och även om så finns det dugliga hästar i fältet som hon måste runda ändå. Iskall på vinnarspelet trots rätt klar andrahandare.
Skrällen :
11 Titan Yoda har härdats i tuffa sammanhang och gjort det riktigt bra. Snöplig galopp senast i Breeders som favoriten i loppet joggade hem.
Uselt läge givetvis men har en riktigt hög grundkapacitet och med rätt ryggar fäller han många i spurten om favoriten sviker.
Vår Vinnare :
1 Önas Prince

Spelförslag :
DD 1 : 5 Hombre D (8-9 med mindre insats)
DD 2 : 1 Önas Prince


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se