Speltips: Dagens Dubbel Tips till V64-express på Romme/Umåker

Hua, fredagen den trettonde och jag tror på en favorit när det återigen är dags för V64-Express som ikväll delas av Romme/Umåker. Tycker det ser väldigt upplagt ut för kombinationen 7-3 vilket ger ett blygsamt odds så jag kryddar med två tänkbara skrällbud i avslutningen.
Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 I Can Steel är fortfarande obesegrad felfri för Westerholm och älskar längre distanser.
Övertygat så smått hos sin nya tränare och gjorde årsdebut senast vilket inte syntes för det var en rejäl repa han gick sista varvet när Nicklas kastade loss. Bör ha gått ytterligare framåt med loppet i kroppen och dessutom rycker man alla skor för första gången någonsin vilket gör att jag har svårt att gå emot den här favoriten när han verkar hålla sig under 50% t o m.
Bra spik i omgången.
Motbuden :
5 Erv Zet är en kapabel V75-meriterad häst från stall Redén. Årsdebuterar men utmanar ändå. Vunnit V75 vilket är en merit i sig men framför allt så selar ju Redén ut vinnare efter vinnare numer så det är lite halvskrämmande att gå emot hans hästar så här års.
Den här årsdebuterar dock och även om han säkert är väl förberedd så möter han en riktigt bra favorit med lopp i kroppen.
Innerspåret borde gå bra och han är snabb bakom bilen så är nog kvick i väg även i volten.
Första motbudet.
9 Loveyouecus har hög kapacitet men lite frågetecken för formen. Barfota runt om är optimalt.
Har kanske svikit lite på slutet men ska duga bra här och med optimal balans denna gång kanske han höjer sig jämfört med de senaste insatserna.
Bara 2% känns löjligt lågt i alla fall på en så pass grundkapabel häst.
6 Money Smile vann senast men mot enklare motstånd. Barfota runt om för andra gången.
Har lite smygform med två bra insatser i ryggen. Dock mot enklare motstånd skall sägas.
Barfota eunt om provade man första gången i Breeders förra året men slutade oplacerad då.
Det var dock mot hästar som Amalencius B.B och Readly Lavec så inte så mycket att säga om placeringen. Dock var han nerspelad till bara 5ggr pengarna mot dessa trots spår 8 och vinnande Amalecius gav 4.61 så det kanske säger en del om vad Money Smile kan när det fungerar.
Skrällen :
3 Gladiator Of Gold kommer med tre raka segrar och står 20m före de bästa i loppet. Här är det i alla fall full form och man jagar fjärde raka segern ikväll och sen debuten för Joakim Eskilsson har man på fyra starter en tredjeplats och sen tre raka. Sånt måste tas med respekt även om motståndet idag så klart hårdnar.
Står väl ok till för att få överta tidigt och väl där ar han hästen att slå men oprövad på distansen så får skrälltipset i loppet.
Vår Vinnare :
7 I Can Steel

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Maybach W.F. har en smickrande rad men ska inte vara favorit mot dagens motstånd.
En väldigt konstig favorit tycker jag avslutar dagen dubbel. Visst, inlett året med tre raka och bra även som tvåa senast efter ett lopp i rygg ledaren men tar men en närmare titt så ser man att loppen han har vunnit har varit i betydligt beskedligare omgivningar än detta.
Hästarna han har vid var sin sida har varit ute i lopp som Svenskt Trav-Kriterium, Breeders, European Championship osv.
Har mycket svårt att se hur favoriten ska räcka till seger ikväll faktiskt och spelvärdet är ohyggligt lågt så jag går emot och totalsågar.
Motbuden :
3 Idomenio Sisu är van att möta kulltoppen och vann ett E3-kval över distansen i somras på 11.9.
Årsdebuterar visserligen nu men är tufft jobbad enligt Petri Salmela och är kvick bakom bilen så initiala spetsbudet från bra spår. Kan bli svårtuggad från spets och första strecket i loppet trots allt.
Senaste banjobbet för två veckor sedan gick han tillsammans med stallets stjärna Makethemark och avslutade med 1.10,5 sista halvvarvet och landade på 1.14,5/1600m så är nog förberedd för bra prestation.
1 Henessi Walk kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium förra året och blev femma. Mot formen.
Har fått två lopp i kroppen efter en imponerande debutsäsong för Hanna Olofsson. Felade dock senast och har gjort så vid ett par tillfällen så innerspåret kanske inte är helt optimalt för man kanske inte vågar ladda för fullt? Höga toppar annars och felfri utmanar han om segern tidigt.
10 Immanuel K. kan mycket när han fungerar och kommer från stall i högform. Formen?
Fått två lopp i kroppen och borde närma sig lite form kan man tycka. I årsdebuten var han småblek men då visade det sig att hästen hade dåliga blodvärden så man kanske inte ska dra för stora växlar av inledningen på året? Bakspår och möter dugliga konkurrenter med bättre lägen så innan man fått se en bättre prestation så får vi bedöma segerchansen på gamla meriter vilket gör att han halkar ner lite på rankingen. Bra startrygg dock.
9 Conch On Inn har bara bra insatser på slutet och kan rygga favoriten i starten. Kan duga en bit.
Har gjort ett par starter redan jämfört med vissa mer betrodda och inte i vilka omgivningar som helst.
Dels ett margaretalopp där han visserligen galopperade, vann sen säkert i billigt lopp innan han galopperade bort i kungapokalskval. Senast riktigt bra insats på V75 som tvåa bakom Nordströms Kentucky River. Kan gå.
Skrällen :
7 Polar Operation möter väldigt tuffare motstånd ikväll men intressanta ändringar man provar.
Jens Erikssons springare har varit bra varje start i år och vid nollan senast satt man fast med krafter kvar från svårt spår. Barfota runt om nu och det har man bara testat en gång tidigare, vid finalen av E3 och då var man oplacerad från spår 8 mot hästar som Islay Mist Sisu så det må vara hänt.
Möter liksom favoriten tuffare hästar än normalt men stora skillnaden är att Polar Operation är bara streckad på 3% och inte 30%.
Dessutom hänger man på bike för första gången någonsin. Det tillsammans med barfota runtom gör att den kombinationen motiverar ett streck om man vill gardera.
Vår Vinnare :
3 Idomenio Sisu

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 7 I Can Steel
DD 2 : 3 Idomenio Sisu +(7-10 med lägre insats)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se