Speltips: Dagens Dubbel Tips till V64-Express på Romme/Kalmar fredag 3/12

Kvällens Expressomgång ser ganska lättlöst ut på förhand, i alla fall inledande avdelningen där favoriten 8 Hemisphere faktiskt fick ett ”bra” spår när det gäller honom.
Alltid vanskligt att luta sig åt hästar som har en tendens att galoppera men det gick senast från samma läge så vi får tro att det blir en repris ikväll.
I avslutningen spelar jag raka dubbeln med 3 Devs Dragon som jag tror kan leda från start till mål men lägger till en mindre slant med skrällarna inom parantes.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Hemisphere har haft förtvivlat svårt att hålla sig i trav tidigare men har trots det alltid varit tungt nerspelad i loppen. Senast hade han spår 8 även då och då tog man en lugn start i spåren och lät honom trava in sig innan man styrde på mot ledningen och sen var han helt ohotad.
Liknande läge ikväll och visst vinner han felfri och det är svårt att gå emot honom på ett spel som dagens dubbel. Känslan är att han i princip skulle kunna trava utvändigt hela loppet och vinna ändå.
Motbuden :
10 Kenzoki Boko från Katja Melkko körs som oftast av Jorma och det här är en rätt så bra häst faktiskt som är bättre än vad raden visar. Missgynnas en aning av bakspåret då han är startsnabb men kan också komma igenom bra från start och kanske gillar att få gå i ryggar ett lopp.
Duger gott bakom favoriten.
3 Master Of Zon vinner inte ihjäl sig direkt men har gått bra en längre tid trots risiga spår och nu har man lottats till ett perfekt tredjespår till kvällens tävlingar.
Dessutom hoppar Uffe upp i vagnen som vid segern näst senast. Här siktar man nog på spets och sen lifta med i rygg på favoriten.
6 Loveyouecus är en kapabel herre som visat att han duger ända upp i V75 men har två bleka insatser bakom sig och missgynnas av att inte kunna gå barfota så det känns som lite mer minus än plus till kvällens start varpå jag rankar ner honom en bit mot annars.
Skrällen :
2 Solar Wind till 2% är lite småintressant då tränaren låter väldigt uppåt på förhand men både läge och motstånd. Krävs nog galopp på favoriten och lite annat som ska klaffa men spåret är bra och går bra med skor.
Vår Vinnare :
8 Hemisphere

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Awesome Kronos har fått två lopp i kroppen efter vilan och gjort det helt ok utan att glänsa tycker jag. Håkan K Persson har alltid hästarna i fin författning men jag tycker det är hårt att han spelas till favorit från spår lite väl långt ut på vingen samtidigt som det knappast är toppform än.
Nja.. Pass från mig.
Motbuden :
3 Devs Dragon blir mitt drag i loppet då han verkar bli lite bortglömd på dubbeln. (Bara tredjehandare) Har överraskat med att galoppera två starter i rad på slutet vilket så klart är ett minus men ska normalt sett vara travsäker och felfri tror jag han har riktigt bra chans att vinna från både spets och med rygglopp. Trots galopperna på slutet så har han sett fin ut i loppen och nu sätter man på ett par sulor fram för att få honom mer stabil till kvällens start. Borde räcka långt.
11 Conrads Massiv missgynnas en aning av spåret men är en riktigt bra häst som ska duga väldigt långt mot kvällens motstånd. Haft lite oflyt under året tycker jag så kanske förtjänar lite klaff ikväll. Passas tidigt.
9 Fighter Marke tycker jag har visat riktigt bra form senaste fyra starterna och först kan man tycka att 2% är löjligt lågt men sanningen är att det ska klaffa bra för att han ska räcka ända till seger då han ofta ska gå i ryggar så länge som möjligt.
Men garderar man tycker jag han ska med.
5 Roller Coaster Ås är märkligt nog favorit på dagens dubbelspelet vilket jag har svårt att köpa.
Avslutade hyggligt men inte mer senast och visst kommer han från storstall men som favorit på spelet är han ganska ointressant tycker jag.
Skrällen :
7 Rocky Bear får skrälltipset utan tvekan i detta loppet. Ynka 1% på den här hästen är ett riktigt fynd.
Visst, hästen har inte riktigt fungerat på slutet men kapaciteten på den här herren är inte långt ifrån de mest betrodda så hoppas att han har en bra dag och lite flyt med positionerna.
Då kan det räcka långt ikväll.
Vår Vinnare :
3 Devs Dragon

Spelförslag :
DD 1 : 8 Hemisphere
DD 2 : 3 Devs Dragon -(7-9-11)


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se